La multi ani site-ului crestinortodox.ro. Azi implineste 5 ani! Am vazut pe pagina de Facebook a site-ului multitudinea de urari si m-am bucurat.
|
Ce veste frumoasă!
LA MULȚI ANI din toată inima sitului creștinortodox.ro iar celor care zilnic se ocupă de întreținerea acestuia și au grijă periodic să ofere cât mai multe informații și materiale despre credința ortodoxă le doresc muncă rodnică și binecuvântată de Dumnezeu. Este un spațiu virtual minunat și folositor. |
Eu chiar nu am stiut acest lucru,abia anul asta am descoperit situl acesta deosebit de bun pentru o parte din noi,care de ce sa nu recunoastem ,nu suntem chiar asa de documentati in ale religiei noastre crestin=ortodoxe.Tocmai de asta tin sa ii felicit pe initiatorii acestui site minunat,sa le de-a Bunul Dumnezeu ,putere si intelepciune sa il mentina in functiune cit mai mult timp.Doamne Ajuta ....si "la multi si binecuvintati ani"""
|
Citat:
|
La multi ani!
|
La Multi Ani : Miruna si Stefan ! ! !
Sanatate , bucurii , impliniri , liniste , zile senine , spor duhovnicesc , sa va bucurati din plin de cei dragi voua , si mai des pe forum caci e gratuit !:11::53::53::53:
|
La multi ani!
Miruna si Stefan, multa sanatate, bucurii, multi ani fericiti!
|
La multi ani!
La multi ani, Bucuresti, la multi ani tuturor bucurestenilor!
|
salut,bautar
LA MULTI ANI,sa fii iubit(a),sa ai multa sanatate si intelepciune,acum si-n vesnicii.
|
La multi ani, Bautar!
Si la multi ani tuturor bucurestenilor! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:21:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.