La multi ani !
1 atașament(e)
Tuturor sarbatoritilor de astazi din toata inima
La multi ani cu multe bucurii ! pentru fiecare cate un trandafir .. |
La multi ani celor care poarta frumoasele nume a Sfintilor Arhangheli! Sa aveti sanatate, ocrotirea Arhanghelilor si pe cei dragi aproape!
|
La multi ani tuturor celor care purtati numele sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil!
Dumnezeu sa va ocroteasca si sfintii arhangheli sa se roage pentru toti. un dar duhovnicesc - troparul sfintilor arhangheli (in interpretarea grupului psaltic Stavropoleos -cred) http://www.youtube.com/watch?v=c7mpdI_pWXE |
Ocrotire si daruri duhovnicesti !
Sunt multi pe acest forum ce poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril , si ar fi nedreopt sa dam nume , asa ca , tuturor : La multi ani , cu bucurii si impliniri intru cele de folos voua ! Multa sanatate sa aveti !:11:
|
Multumiri!
Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune!:1:
Sa aveti parte de bucurii si impliniri pe toate planurile! La multi ani tuturor sarbatoritilor si forumistilor!:6: |
Gina Mihaela - 42 de ani !
:6:M-am luat cu polemicile , si mi-am uitat un prieten din lista mea , ce tocmai a implinit 42 de ani ! La multi ani cu bucurii cel putin inca 42 de acum incolo !:53::53::53:
|
1 atașament(e)
La Multi Ani cu sanatate si bucurii de la Domnul tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!
|
Va multumesc pentru frumoasele urari. Sa va auda Dumnezeu!
|
Iertare,...
Cu intraziere urez si eu un sincer "La multi ani" tuturor celor ce si-au serbat ieri ziua numelui.
Sfintii Arhangheli sa va acopere cu aripile lor in ziua judecatii. |
Citat:
La multi ani, Miha-Anca! Cu sanatate si fericire si toate urarile de bine. Iconita, tortul si florile sunt ceva mai sus. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:05:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.