Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Aniversari membri forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4929)

stefan florin 08.09.2011 14:42:39

UN SINCER LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nastere sau a numelui. PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu sa va aiba in paza. Doamne ajuta si SA FITI IUBITI!

cristiboss56 08.09.2011 19:29:05

Multa sanatate si binecuvantari !

1 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 397830)
Un sincer La multi ani!Azi de sfanta Marie mica tuturor celor ce isi aniverseaza ziua alaturi de urarile mele de sanatate,de putere de a ierta si a iubi,de a se bucura alaturi de toti cei dragi ,de tot ce este frumos pe pamant ,de a zambi si a multumi ca vad iar sfantu soare in fiecare zi.Multe zile binecuvantate sa avetii.
:53::53::53:

La multi ani : Ana Maria ( glykys) ; Mioara ( Mara ) ; Marina Alca ; Maria Raluca ; Maria 32 ; Mary 20 ; MariS ; Marilena ; Marilena B.; Marius B. ; Maria-Luisa si tuturor pe care-i stiu sau nu-i stiu , si pe care i-am uitat fara voie !
Multa sanatate si numai bucurii , iar de v-am suparat cu ceva , va cer iertare !

laraG 08.09.2011 20:21:05

La multi ani !

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 398099)
La multi ani : Ana Maria ( glykys) ; Mioara ( Mara ) ; Marina Alca ; Maria Raluca ; Maria 32 ; Mary 20 ; MariS ; Marilena ; Marilena B.; Marius B. ; Maria-Luisa si tuturor pe care-i stiu sau nu-i stiu , si pe care i-am uitat fara voie !
Multa sanatate si numai bucurii , iar de v-am suparat cu ceva , va cer iertare !

Cu permisiunea ta, ma alatur tie, draga frate intru credinta, si celor mentionati de tine le doresc si eu, multi ani binecuvantati de Maica Sfanta Preacurata Nascatoare de Dumnezeu si de Fiul ei si Dumnezeul nostru Cel Slavit in Sfanta Treime !Cu dragoste crestineasca, Georgeta

glykys 08.09.2011 21:24:14

La multi ani Marioarelor si Marinilor!
Maica DOmnului sa va aiba in paza si sa ii purtati cu cinste numele!

MariS_ 08.09.2011 21:28:31

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 398099)
La multi ani : Ana Maria ( glykys) ; Mioara ( Mara ) ; Marina Alca ; Maria Raluca ; Maria 32 ; Mary 20 ; Marius22 ; Marilena ; Marilena B.; Marius B. ; Maria-Luisa si tuturor pe care-i stiu sau nu-i stiu , si pe care i-am uitat fara voie !

Ma alatur si eu la urarile voastre, dragilor, si le doresc celor de mai sus lumina in suflet si caldura in inima. Dragilor, eu va multumesc ca m-ati inclus in lista, ca sunteti voi buni si credeti ca merit, da' io am facut corectia corecta(!) la lista si am pus pe cine trebuie, ca el face cinste numelui, da' io mai mult calc prin strachini. Domnul cu voi toti, dragilor, si Maica Sfanta sa va ocroteasca.
Har, smerenie si jertfa de sine.

arwein 08.09.2011 22:24:18

La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi onomastica!

arwein 08.09.2011 22:25:58

La multi ani pentru cei care sarbatoresc azi ziua onomastica!

IOLANDA 08.09.2011 22:56:09

multumiri....cu drag

Foarte frumoasa icoana Maicutei Domnului....crisboss...multumim din inima....si celor care s-au gandit la cei care poarta cu demnitate numele cel sfant "MARIA"....deasemeni le multumim cu drag....Doamne Ajuta!!!!

Yasmina 09.09.2011 09:06:51

La vreme de aniversare!

Multumim pt urari,acelasi lucru il doresc si eu tuturor Mariilor si Marianilor,Sfanta Maica a Domnului sa ne ocroteasca!

cristiboss56 25.09.2011 01:14:24

La multi ani , Andrusca si Vivi !

1 atașament(e)
Daca adun anii vostri sunteti de varsta cu mine . putin mai micute cu doi anisiori ! Frumoasa varsta aveti !
Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate , intelepciune , impliniri , dragoste , intelegere , si multa liniste sufleteasca !
Cristian:53::53::53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:43:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.