Le doresc si eu celor doua sarbatorite,Andrusca si Vivi,multi ani fericiti in continuare,bucurii,pace si multa iubire sa va dea Dumnezeu! "La Multi Ani!"
http://i148.photobucket.com/albums/s...int-C10349.jpg |
La multi ani, Andrusca si Vivi, cu sanatate si mantuire!
Va asteptam pe forum,sa ne readuceti voia buna si pacea! |
La multi ani, Ana-Maria N, cu sanatate si sporire in cele bune!
La multi ani, Laurschepsis, cu Dumnezeu inainte! Mi-ai adus multe bucurii in timpul in care scriai pe forum. |
Doamne-ajuta!
Multumesc pentru gandurile frumoase. Slava Domnului pentru toate cele bune cate am facut; daca cu adevarat voi fi facut ceva. Maica Domnului cu toti este. Sa incercam si noi sa fim cu Ea intru Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Amin. Doamne-ajuta! |
La multi ani! de Sf. Dimitrie
La multi ani !pentru ieri si azi tuturor celor ce isi aniverseaza ziua onomastica si poate de nastere ,ca in cazu fiului meu ,de Sf.Dimitrie,sa aveti numai zile pline de sanatate si chiar daca viata nu e asa cum o doriti,chiar daca cei pe care ii iubiti va mai supara,iertati si uitati, zambiti si va bucurati alaturi de cei care astazi va fac urari sincere din suflet .
:53::53::53: |
La Multi Ani Mtcrysty17! Dumnezeu sa-ti ajute in fiecare clipa a incercarilor prin care treci si sa ajungi biruitor la limanul izbavirii.Toate au un rost,nimic nu este intimplator si va veni ziua cand Tatal Ceresc iti va arata de ce a trebuit sa treci prin ce ai trecut.Fie sa ajungi in aceea zi cu bucuria celui ce a biruit acesta lume.Dumnezeu sa te insoteasca,in cuget si fapta,mereu.
|
Citat:
|
La multi ani, Mtcrysty!
Sa fii sanatos si sa te ajute Maica Domnului sa ajungi la liman! :53: |
La multi ani de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil!
Tuturor celor care purtati numele sfintilor arhangheli, Dumnezeu Sfantul sa va dea cele de folos spre mantuire iar sfintii ingeri sa va ocroteasca!
La multi ani, sa fiti iubiti, numai bucurii sa aveti si tot binele din lumea asta si mai ales din cealalta! Mihailc, Miha-Anca, Mihaela(dobrin7), Erethorn, Gabriela (LaPetiteMoc), Mihailt si toti ceilalti! un micut cadou duhovnicesc - marimurile din slujba Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil in interpretarea grupului psaltic Stavropoleos. http://www.youtube.com/watch?v=pMt4i...eature=related |
LA MULTI ANI pentru cei care poarta numele de Mihai si Gabriel + derivate.
la multi ani !!! sotului, tatalui, nasei baiatului meu si finutului meu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.