1 atașament(e)
LA MULȚI ANI Cristian Ștefan! Sănătate, bucurii și mântuire.
|
Un calduros "La multi ani!", multa sanatate si bucurii, Cristian Stefan!
|
La multi ani!Cristian Stefan
La multi ani! cristiboss56
Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! :53::53::53: |
La multi ani cu sanatate si cu indeplinirea bunelor dorinte pentru CRISTIAN STEFAN, STEFANIA, VEILUR, STEFAN-FLORIN si tuturor care poarta numele primului marturisitor. Sa va dea Dumnezeu talantii credintei, ai cunoasterii si ai jertfelniciei lui!
|
Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-au scris pe privat , pe blog , sau aici , si va cer iertare daca nu v-am raspuns fiecaruia in parte , dar imi trebuia mult , mult , timp pentru asta ! Multumesc si celor care mi-au trimis S.M.S-uri , sau care au incercat sa ma sune , dar am avut mult timp telefonul ocupat , sau in afara ariei de acoperire . Va imbratisez cu drag pe toti , dar va spun sincer ca nu-i o prea mare bucurie sa mai imbatranesti un an . Una era la 25 , si alta-i acum la 55 !
Cu drag : Popescu Cristian Stefan :6::6::6: |
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor noastre de pe forum,cu multe bucurii!
|
Oh, la la la! La multi ani tuturor Stefaniilor si stefanilor de pe Forum! :53:
|
Citat:
|
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Sfantului Arhidiacon Stafan. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze. Doamne ajuta!
|
La multi ani!
Un sincer "La multi ani !" pentru toti cei ce azi isi aniverseaza ziua de nume Sf.Vasile sau cea de nastere la care alatur urarea mea de a fii mereu sanatosi,fericiti,sa va bucurati de tot cei frumos in juru vostru,sa iertati ,sa iubiti,sa fiti mai intelegatori,mai intelepti ,sa fiti mereu alaturi de cei dragi si de cei ce au nevoie de o vorba buna sau un pic de ajutor asa cum ati fost mereu si santeti uniti in rugaciune si in fapte .
La multi ani!dragi forumisti cu suflet si inima mare. :53::53::53: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:58:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.