Citat:
Eu inteleg ca Cezar e prenumele, iar Ioan e numele de familie. Oricum ar fi, la multi ani si din partea mea si Domnul sa va daruiasaca multe bucurii, mangaiere si toate cele bune! Cum e domnule Ioan Cezar cu numele pana la urma? :) |
La multi ani tuturor care poarta numele Ioan, nume al sfintilor nostri dintre cei mai dragi!
Ioan, Ion, Ioana, Ionela, Ionica .... La multi ani! Si inca, indraznesc eu si rog sa fiu iertat, la multi ani si celor care au evlavie aparte la Sfantul Ioan. Cat despre numele meu, iata cum este: Tata si nasul meu de Botez, imbatati de tinerete, de succes (erau pe atunci oameni cu vaza in Calarasi), incalziti de vinul rosu de pe meleagurile dunarene, au hotarat, pe spinarea mea, sa imi puna doua nume de victoriosi imparati romani: Cezar si Octavian (numele nashului). Gandidu-s-au, poate, ca de nu reusesc intr-o magistratura, reusi-voi in alta, pe lumea asta... Lumeste m-au marcat cu putere cele doua prenume. Am fost si mandru si bataios si invingator, in tineretile mele infierbintate. Dar credeti-ma, fratilor si surorilor, mult imi este mai drag numele de familie: Ioan. Asa se face ca, vreme in urma, cand eram suparat pe bunul Scotland, doar repetarea lui consecventa "Ioane" in sus, "Ioane" in jos, mi-a alinat necazul. Deci, numele de familie este Ioan iar prenumele Cezar si Octavian. Iar daca voiti sa imi faceti bucurie, mangaiati-ma si ziceti-mi Ioan, ca si cum m-ati striga pe numele mic. Cu adevarat imi este drag acest nume frumos de barbati sfinti ai Domnului. Numai sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa fiu si vrednic de numele Ioan... Pace tuturor, bucurie intru Hristos Domnul! |
Citat:
|
|
@ioan cezar,la multi ani si din partea mea! Cam tarziu dar sper sa fie primit. Doamne ajuta!
|
Si eu urez tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan, dar si celor cu evlavie la el, numai bucurii intru Hristos si pace sufleteasca!
|
1 atașament(e)
Un gand bun si o imbratisare pentru toate fetele de pe forum :)
|
să fii iubită
1 atașament(e)
Citat:
(se pare că bărbații credincioși s-au hotărât să nu mai sărbatorească mărțișorul, vestitorul primăverii, ci poate doar primăvara, în ceasul al 12-lea... tot e ceva!) |
1 atașament(e)
La multi ani tuturor crestinelor, mamelor, sotiilor si fiicelor de pe forum!
Numai bucurii sa aveti! http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U - Tudor Gheorghe- Primavara. http://www.youtube.com/watch?v=iJMTqibh3jc - Multumesc, iubita mama. La multi ani, Florina, la aniversare! |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:28:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.