|
Va multumesc tuturor, de caldele urari de bine.
Ca stiti ceva? Eu m-am nascut cu o lupta a comunismului: pai eu sint nascuta pe 1 Mai de fapt, insa Ceau a dat lege ca nu pot fii trecuta pe 1 Mai, si atunci cine era inainte de miezul noptii a fost trecut pe 30 aprilie, iar cine dupa miezul noptii pe 2 mai. Deci, am 2 zile de nastere asa ca sint cea mai bogata de aici!!! Mai e cineva in situatia asta? |
La Multi si fericiti ani draga Nina si tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca:6::5: Dumnezeu sa-ti binecuvinteze viata si pe cei dragi ai tai
|
La multi ani ,Nina!
|
La multi ani, Nina, fata bogata cu doua zile de nastere. Mama mea a fost cva tine cu doua zile de nastere: s-a nascut intr-o zi si declarata dupa doua zile. La fel sunt si cei nascuti pe 29 februarie; niste raritati!
Multa sanatate si sa ne bucuri si mai departe cu aporturile tale pe acest forum, pe care , in ciuda frigurilor din Canada, ai reusit de atatea ori sa il incalzesti cu o vorba calda, buna, potrivita. La multi ani! |
Multumesc mult de tot tuturor.
PS Da, Anca, vezi nici nu m-am nascut bine, si deja am avut probleme...:36::24::34: |
"La multi ani stimata doamna"!
4 atașament(e)
Ce bine ca am intrat in seara asta pe forum! Din suflet v-a urez tot binele din lume, tot ce v-a doriti, multa sanatate dv. si celor dragi !
|
Nina draga, la multi aniiiiiiiiiiiiiiiii !
" Dragostea adevarata, indelung e rabdatore
Nu-i pizmasa niciodata, n-are semetii sub soare! Cu necuviinta nu e, nici nu cata ale sale Gandul rau in ea nu suie Si mania nu-i sta-n cale! Nedreptatii, nu-i primeste, cu de bucurii ciubarul Ci de bucurii ea creste, doar cand biruie-adevarul! Dragostea toate le-ndura, in mai mult daca se poate Toate rabda-a ei caldura si nadajduieste toate! Dragostea e-n sine sfanta , ca-i din Dumnezeu Preasfantul Si in veci Ingerii o canta, Sus, in Cer - si jos, pamantul ! " Pace sufleteasca, dragoste si intelegere in familie, rabdare in ispitele vietii, belsug de impliniri duhovnicesti, multa sanatate si nu in ultimul rand, un sincer si calduros : " LA MULTI ANI! " Te imbratisez cu mult drag, icamilin:6::53::53::53: |
Citat:
Multumesc mult Maria, si eu iti doresc tot ceea ce este mai bun pe lume, la fel si familiei tale!:53: |
Citat:
Ica draga, pai tu te tot plangi ca nu esti o peota, insa ia uite, vii mereu cu poezii atit de frumoase... Tu esti o poeta, chiar daca versurile nu-ti apartin, pentru simplu fapt ca le culegi cind le gasesti si le imparti aici cu noi! Multumesc Ica draga! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:26:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.