La multi ani si din partea mea, pentru toti colegii/colegele de forum care-si sarbatoresc sau si-au sarbatorit ziua de nastere sau de nume, si cred ca cel mai important ar fi sa ne bucuram de ce avem fiecare (sanatate, familie, copii, sot/partener sau sotie/partenera, un serviciu care eventual ne place, prieteni, etc) si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru asta.
|
Cu o mica intarziere, vreau sa urez multa sanatate tuturor celor care poarta numele de Maria sau un derivat al numelui. La multi ani!!!
|
La mulți ani celor care poartă numele Sfintei Cuvioase-i Paraschieva...Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate sufletească și trupească...Doamne ajută...
|
La multi ani colegului nostru Mihai G.! Multă sănătate și putere de muncă, maestre!
|
La mulți ani, Mihnea! Fie ca Domnul să vă binecuvânteze pe tine și ai tăi, în creștina și eroica Vandee, cu toate bucuriile Pământului și Cerului!
|
Pentru dl. Mihnea Dragomir
La multi ani! Dumnezeu sa va binecuvinteze! https://www.youtube.com/watch?v=iSS6...aWxGKg&index=4 |
La multi ani si urari de bine si din partea mea, domnule Mihnea Dragomir! Sanatate si bucurie intru Hristos!
|
Multumesc, dragilor!
|
La multi ani :)
|
Sa traiti !
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:54:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.