![]() |
Caut o Biblie pentru copii cu multe desene
Buna. Vreau sa cumpar o Biblie pentru copii cu multe ilustratii si viu colorata. Am vazut pe internet mai multe modele. Pe care mi-o recomandati??
|
Cea care are Editura Bisericii Ortodoxe Romane!
|
Citat:
|
Citat:
|
|
Eu nu mai locuiesc in Romania de ceva timp . Asa ca m-am uitat pe net si am vazut ca acolo sunt mai multe modele si se numesc diferit ( Biblia in povesti pt copii , Biblia pe intelesul copiilor etc..) Fratele meu va veni saptamana viitoare la mine si vreau sa ii spun sa cumpere una. Asa ca nu stiam care e mai buna .
|
nu e vorba de care e mai buna este vorba sa nu fie o biblie sectanta oricum eu iti recomand sa comanzi de la o librarie locala biblie pentru copii sau biblia in imagini
|
Si eu cautam intr o vreme o Biblie in acest sens, dar m a lamurit parintele meu ca nu prea este bine, un copil poate ajunge sa considere o poveste si Biblia, mai apoi am vazut ca sunt destule carticele cu desene si povestiri crestine ale parintelui Cleopa, si altele asemanatoare in magazine de carte ortodoxa si chiar si o carte grosuta cu pilde frumoase din vietile Sfintilor, imi scapa numele, pe care am citit o si eu cu placere.
|
Citat:
|
Intradevar, gasiti Biblia in imagini, dar si Mica biblie.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:06:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.