Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   O rugaciune foarte veche (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1035)

ARHANGHELUL 14.12.2006 16:07:26

Ce parere aveti de ia. Amin Domnesc relele Martori ai egoitatii ce se elibereaza Vina a sinei de atiipurtata Vetuita an painea zilnica An care nu domneste Vointa Cerurilor Fiindca omul s-a despartit de Amparatia Voastra Si a uitat Numele Voastre Voi, Parinti din Ceruri.

ARHANGHELUL 14.12.2006 16:18:01

Citat:

În prealabil postat de ARHANGHELUL
Ce parere aveti de ia. Amin Domnesc relele sinei de atiipurtata Vetuita an painea zilnica An care nu domneste Vointa Cerurilor Fiindca omul s-a despartit de Amparatia Voastra Voastre Voi, Parinti din Ceruri.

Amin
Domnesc relele
Martori ai egoitati ce se elibereaza
Vina a sinei de altii purtata
Vietuita an painea zilnica
An care nu domneste Vointa Cerurilor
Fiinca omul s-a despartit de Amparatia Voastra
Si a uitat Numele Voastre
Voi,Parinti din Ceruri.

sovidiu 14.12.2006 17:46:03

Adica o ruga invatzatura catre parinztii anonimi?
poi eu stiu ca in rugaciunea noastra ... si catre cei de sus... e cumva pomenita si aceasta rugaciune catre parintzii unei comunitati.
Este o rugaciune arhaica intr-u pastrarea anonimitatzii, frumoasa, cu conditzia ca respectivii parintzi pomenitzi sa fie, dupa voia Dumnezeului Domnului Iisus, traitori mai buni sau mai rai ai poruncilor Dumnezeiesti si Parintesti!

Si nu-tzi bate capul, ca are grija Dumnezeu de fiecare comunitate sa le domneasca ceea ce voieshte El, Cel in Treime Inchinat si Marit adica Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh!

ARHANGHELUL 14.12.2006 22:00:29

Citat:

În prealabil postat de sovidiu
Adica o ruga invatzatura catre parinztii anonimi?
poi eu stiu ca in rugaciunea noastra ... si catre cei de sus... e cumva pomenita si aceasta rugaciune catre parintzii unei comunitati.
Este o rugaciune arhaica intr-u pastrarea anonimitatzii, frumoasa, cu conditzia ca respectivii parintzi pomenitzi sa fie, dupa voia Dumnezeului Domnului Iisus, traitori mai buni sau mai rai ai poruncilor Dumnezeiesti si Parintesti!

Si nu-tzi bate capul, ca are grija Dumnezeu de fiecare comunitate sa le domneasca ceea ce voieshte El, Cel in Treime Inchinat si Marit adica Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh!

Oamenii de atunci as se rugau si nu poti sai acuzi.

Negroponte 14.12.2006 22:35:58

:)Cred ca am putea spune asa"Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"Amin.

Negroponte 15.12.2006 12:52:43

:)Sovidiu iarta-ma ca te "dezamagesc".Negroponte este ctitorul bisericii din satul meu.Mai exact:Aga Nicolae Negroponte.Nimic mai mult.Si daca unele articole de-ale mele ti-au placut cat de cat ma bucur.Pentru celelalte ma straduiesc sa nu supar pe nimeni.Doamne ajuta!

ARHANGHELUL 15.12.2006 17:07:35

Citat:

În prealabil postat de Negroponte
:)Cred ca am putea spune asa"Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"Amin.

Ami cer scuze. asa
Totusi ce parere ai de rugaciune???????

Negroponte 16.12.2006 11:29:19

:)Sicer vorbind,nu mi se pare o rugaciune adresata lui Dumnezeu sau Sfintilor din ceruri!Poti sa dai mai multe detalii despre aceasta"rugaciune"?Doamne ajuta!

ARHANGHELUL 16.12.2006 13:42:11

Citat:

În prealabil postat de Negroponte
:)Sicer vorbind,nu mi se pare o rugaciune adresata lui Dumnezeu sau Sfintilor din ceruri!Poti sa dai mai multe detalii despre aceasta"rugaciune"?Doamne ajuta!

E o rugaciune care era anainte de venirea Domnului Nostru HRISTOS pe pamant.

ARHANGHELUL 24.12.2006 12:48:56

E greu sa iti dai seama cu cine seamana aceasta rugaciune???????
Este doar inversata.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:43:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.