|  | 
| 
 parintele Rafail Noica DOAMNE AJUTA!  BUNA ZIUA !   Am si eu o intrebare. Stie cineva unde anume in muntii apuseni se afla Parintele Rafail Noica? Se poate ajuge la Sfintia sa ? Multumesc anticipat ! | 
| 
 Sper  să nu mă înșel! Din câte  știu  se  află  în împrejurimile   Mânăstirii  Oașa  din  județul  Alba! Există  însă  o problemă : accesul  la  Părintele Rafail  Noica  este  foarte  restricționat. Este  nevoie  de  aprobarea, recomandarea, binecuvântarea  Î.P.S.  Andrei,  Arhiepiscop al  Alba  Iuliei. Este  clar  că  trebuie  să  ai  probeleme  grave sau  foarte  grave  în ce privește  viața  duhovnicească  și/sau  bisericească. O vizită pentru  a vedea un duhovnic  în viață  sau  dintr-o curiozitate  mai  mult  sau  mai puțin pioasă, o asemenea  vizită  este  sortită  eșecului. Mă bucur  dacă   am  putut  fi  de  folos!Doamne  ajută![/b][/b] | 
| 
 Orice crestin care doreste sa ajunga la un mare duhovnic sa ia binecuvantare si sa ceara niste sfaturi folositoare pentru suflet nu in seamna ca are proble me grave legate de viata duhovniceasca!  M-ai inteles gresit! Oricum, multumesc foarte mult pentru raspuns si Dumnezeu Si Maica Domnului sa te ocroteasca ! | 
| 
 Crede-mă, am  încercat  să  ajung  de  5  ori  până  acum - ori  nu am  avut  probleme  prea grave (mi-a  murit  tatăl,  am  fost  aproape de sinucidere, am  fost  la  un pas de  a deveni  yoghin), ori  Dumnezeu  a  considerat  că  e mai  bine  să mă  zbat  aproape  de  unul  singur. Ideea  că  trebuie  să  fii  într-un grup  mai  mult  sau   mai  puțin  numeros, trebuie  să  ai  întrebări  foarte  precise  și  bine  structurate. Tatăl  meu, înainte  să  moară,  a ajuns  la  Părintele - dar  cu  ajutorul  unui prieten preot  din Alba  Iulia, care  a insistat  pe  lângă  Î.P.S. Andrei  Andreicuț (în 1996).  Dar nu mă pun în calea credinței tale și a inimii mari care o ai. Roagă-te la Dumnezeu și ai răbdare, ferindu-te de rău și făcând binele! Asta am înțeles din conferințele părintelui de pe net sau pe viu la Alba Iulia. Doamne ajută! | 
| 
 Poate iti e de folos ce scrie in articolul asta: http://www.libertatea.ro/stire/baiat...ni-302386.html Doamne ajuta! | 
| 
 Proxymagape imi cer iertare daca te-am suparat cu ceva si te cred pe cuvant! Mi-ai fost de mare folos cu aceasta informatie! Si imi pare rau pentru tatal tau ! Iti multumesc si tie Coralina pentru link! Doamne Ajuta! | 
| Ora este GMT +3. Ora este acum 10:02:38. | 
	Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.