| 

| Pr.Gheorghe | 23.09.2010 13:38:00 |  

Citat: 

| 

În prealabil postat de tricesimusquintus
					(Post 291019)
				 Ultimele postări pe acest subforum le-am considerat un accident nefericit, de aceea nici n-am vrut să intervin tocmai din respect pentru sfinția ta și din apreciere pentru faptul că v-am considerat până acum un factor de stabilitate și de înțelepciune duhovnicească. Se vede treaba că ați făcut o alegere greșită intrând în acest joc, ați gândit bine la început când ați vrut să vă retrageți (cel puțin de pe această secțiune a forumului). Sincer îmi pare rău că s-a întâmplat din nou și tocmai la postarea mea... Îmi cer iertare că nu m-am gândit să primesc replică tocmai din partea dvs. [color=grey]Era mai bine să răspundă doctor faustus și rămânea fără reply...[/color] 
 |  Adica un preot ortodox ar face bine sa se retraga de pe un forum ortodox (spune asta un credincios adventist) iar un adventist are dreptul, pe acelasi forum ortodox , sa se prefaca a nu intelege deranjul pe care-l creaza atunci cand, subtil s-ar spune, loveste cu cizma drept in fata ortodoxiei: preotia! 

Pai tocmai aceasta "logica" o acuzam eu stimabile! Eu nu pot sa respect o invatatura gresita, nu ma intreba de ce!, dar pot sa respect un om de bun simt! In postarea trecuta nu mi-ai parut a fi asa! Poate vei mai primi vreo replica, uneori, poate si nu numai de la mine, dar ar fi bine sa te gandesti inainte de a riposta daca nu cumva era o replica solicitata. |