Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   imi cer scuze (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10766)

Mtcrysty17 25.09.2010 21:46:43

imi cer scuze

Vreau sa-mi cer scuze pentru toate prostiile pe care le-am debitat pe forum. regret enorm. Dumnezeu mi-a trimis atatea semne pe care le-am ignorat ca un tampit. am reflectat atat de mult la problema asta in ultimele zile. eu ma numesc cristian, care inseamna crestin... va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, inca mai exista ingeri printre oameni. sunt inca slabit, dar putin cate putin imi revine nadejdea si credinta. va multumesc. am gresit mult fata de El, fata de sfantul meu iubit, sf nectarie. daca are cineva vreun sfat cum pot sa castig iertarea lui Dumnezeu. ma simt atat de rusinat. Doamne ajuta!

arriel 25.09.2010 21:54:50

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291738)
Vreau sa-mi cer scuze pentru toate prostiile pe care le-am debitat pe forum. regret enorm. Dumnezeu mi-a trimis atatea semne pe care le-am ignorat ca un tampit. am reflectat atat de mult la problema asta in ultimele zile. eu ma numesc cristian, care inseamna crestin... va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, inca mai exista ingeri printre oameni. sunt inca slabit, dar putin cate putin imi revine nadejdea si credinta. va multumesc. am gresit mult fata de El, fata de sfantul meu iubit, sf nectarie. daca are cineva vreun sfat cum pot sa castig iertarea lui Dumnezeu. ma simt atat de rusinat. Doamne ajuta!

Eu cred ca Dumnezeu te-a si iertat...

Mtcrysty17 25.09.2010 22:10:55

Ar fi bine daca m-ar ierta asa usor. vreau sa-i multumesc rodicai, lui mihnea, si celorlalti.

Pr.Gheorghe 25.09.2010 22:14:33

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291750)
Ar fi bine daca m-ar ierta asa usor. vreau sa-i multumesc rodicai, lui mihnea, si celorlalti.

Domnul cu tine iubite frate! Suntem aici! Virtual doar, din pacate, dar cu multa dragoste!

Sa fii credincios, nu necredincios si Domnul te va lumina! Iar credincios adevarat vei deveni prin smerenie si rabdare!

Mtcrysty17 25.09.2010 22:21:29

Parinte, ce trebuie sa fac ca sa ma ierte Dumnezeu?

Iubirea 25.09.2010 22:37:20

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291757)

Daca citeai cu atentie vedeai ca parintele deja ti-a rspuns:

"Sa fii credincios, nu necredincios si Domnul te va lumina! Iar credincios adevarat vei deveni prin smerenie si rabdare! "

In aceasta situatie ce sa intelegem din intrebarea ta?

Pr.Gheorghe 25.09.2010 22:45:04

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291757)

Sa iubesti! Pentru detalii vezi aici!:25: si aici
Dar trebuie sa faci totul cu rabdare! Din graba tineretilor multi oameni s-au pierdut, atunci cand au cerut sa primeasca mult deodata! Cat timp te vei simti cel mai mic dintre oameni si vei cauta in Biserica nu-i pericol! Ai curaj!

Mtcrysty17 25.09.2010 22:54:45

Va multumesc din suflet. Doamne ajuta.

Rodica50 26.09.2010 12:08:56

Nadejde si credinta!

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291750)

" ...sunt inca slabit, dar putin cate putin imi revine nadejdea si credinta. "

Asa sa fie, Cristian!Doamne ajuta!

mihele_m 26.09.2010 12:13:41

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291738)

Nimic fara Dumnezeu ,El Tatal Ceresc si Maicuta Sfinta sa fie mereu alaturi de tine

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.