![]() |
imi cer scuze
Vreau sa-mi cer scuze pentru toate prostiile pe care le-am debitat pe forum. regret enorm. Dumnezeu mi-a trimis atatea semne pe care le-am ignorat ca un tampit. am reflectat atat de mult la problema asta in ultimele zile. eu ma numesc cristian, care inseamna crestin... va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, inca mai exista ingeri printre oameni. sunt inca slabit, dar putin cate putin imi revine nadejdea si credinta. va multumesc. am gresit mult fata de El, fata de sfantul meu iubit, sf nectarie. daca are cineva vreun sfat cum pot sa castig iertarea lui Dumnezeu. ma simt atat de rusinat. Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Ar fi bine daca m-ar ierta asa usor. vreau sa-i multumesc rodicai, lui mihnea, si celorlalti.
|
Citat:
Sa fii credincios, nu necredincios si Domnul te va lumina! Iar credincios adevarat vei deveni prin smerenie si rabdare! |
Parinte, ce trebuie sa fac ca sa ma ierte Dumnezeu?
|
Citat:
"Sa fii credincios, nu necredincios si Domnul te va lumina! Iar credincios adevarat vei deveni prin smerenie si rabdare! " In aceasta situatie ce sa intelegem din intrebarea ta? |
Citat:
Dar trebuie sa faci totul cu rabdare! Din graba tineretilor multi oameni s-au pierdut, atunci cand au cerut sa primeasca mult deodata! Cat timp te vei simti cel mai mic dintre oameni si vei cauta in Biserica nu-i pericol! Ai curaj! |
Va multumesc din suflet. Doamne ajuta.
|
Nadejde si credinta!
Citat:
Asa sa fie, Cristian!Doamne ajuta! |
Citat:
Nimic fara Dumnezeu ,El Tatal Ceresc si Maicuta Sfinta sa fie mereu alaturi de tine |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.