Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Cine sunt extraterestii? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10854)

Callyope 05.10.2010 10:46:58

Cine sunt extraterestii?

Nu vreau sa creez vreo polemica, pur si simplu intreb...Credeti ca exista extraterestii? Ati avut vreo experienta de acest gen? Daca exista, cine credeti ca sunt? Sunt ingeri? Sunt ca si noi? Mai presus de noi?
Multumesc!

Florin-Ionut 05.10.2010 10:55:00

Biblia nu spune ca nu exista, dar nici nu sustine clar ca ar exista. Oricum, nu poti asocia ingerii cu extraterestrii.

Ar fi absurd sa fim numai noi singura forma de viata pe o planeta infinit mica intr-un Univers atat de vast incat imaginatia noastra este neputincioasa sa-l cuprinda si sa-l inteleaga. Pe de alta parte, daca presupunem ca exista, aceasta problema ar ridica multe intrebari din punct de vedere teologic.

Am vazut ca in ultima vreme in ziare apar constant articole despre omuletii verzi cu ochii mari. Oare de ce?...

Callyope 05.10.2010 11:04:53

Citat:

Am vazut ca in ultima vreme in ziare apar constant articole despre omuletii verzi cu ochii mari. Oare de ce?...
Nu stiu de ce. Ai vreo explicatie?
Si mai sunt si marturiile celor care spun ca au fost rapiti de extrateresti...de aceea intrebam daca cineva a avut vreo experienta cu ei.

Florin-Ionut 05.10.2010 11:14:22

Citat:

În prealabil postat de Callyope (Post 294347)
Nu stiu de ce. Ai vreo explicatie?

Poate ca ni se pregateste ceva "grandios", adica marea farsa din 2012... O invazie, o vrajeala, o prosteala... :) Oricum, mass-media isi face treaba cuminte.

Callyope 05.10.2010 11:27:12

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 294351)
Poate ca ni se pregateste ceva "grandios", adica marea farsa din 2012... O invazie, o vrajeala, o prosteala... :) Oricum, mass-media isi face treaba cuminte.

A...nici macar nu m-am gandit la 2012. Eram curioasa doar de experientele altora cu aceste entitati.

mihaila_alin 05.10.2010 13:54:12

Citat:

În prealabil postat de Callyope (Post 294343)
Nu vreau sa creez vreo polemica, pur si simplu intreb...Credeti ca exista extraterestii? Ati avut vreo experienta de acest gen? Daca exista, cine credeti ca sunt? Sunt ingeri? Sunt ca si noi? Mai presus de noi?
Multumesc!

eu am avut o experienta cu extraterestri le-am vindut cartofi si ceapa.erau verzi ca broscoii si era cit pe ce sa ii asasineze cotoiul ca erau mici de statura.

Raoul 05.10.2010 13:59:53

Extraterestrii sunt diavolii! Ei sunt cei care inseala si amagesc pe oameni!

Florin-Ionut 05.10.2010 14:02:21

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 294385)
Extraterestrii sunt diavolii! Ei sunt cei care inseala si amagesc pe oameni!

De unde stii? Vad ca esti foarte sigur de ceea ce spui.

Raoul 05.10.2010 14:08:19

Aha,deci crezi si tu povestile cu extraterestrii care sunt de fapt ingeri,care vin sa salveze omenirea,sa purifice planeta etc.? Interesant,dar de fapt nimic nu ma mai mira in ziua de azi. Nici macar nu stiti cine este vicleanul,cel care amageste si inseala! Diavolul este,el e capul tuturor rautatilor si inselaciunilor!

Callyope 05.10.2010 14:23:05

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 294389)
Aha,deci crezi si tu povestile cu extraterestrii care sunt de fapt ingeri,care vin sa salveze omenirea,sa purifice planeta etc.? Interesant,dar de fapt nimic nu ma mai mira in ziua de azi. Nici macar nu stiti cine este vicleanul,cel care amageste si inseala! Diavolul este,el e capul tuturor rautatilor si inselaciunilor!

Si dece nu pot fi ingeri ? Daca ajuta si nu cer nimic in schimb? Diavolii nu ajuta...amagesc si intotdeauna cer ceva in schimb.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:44:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.