Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   o intamplare adevarata! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11006)

lourdes19 23.10.2010 18:32:39

o intamplare adevarata!

O prietena de a mea are 24 de ani, e casatorita si are si un copil(isi doreste si al 2 lea). In urma cu cateva luni ( apox un an)i a fost extirpat un san din cauza unei tumori .Ea vrea sa-si refaca sanul cu...silicon , (pt a fi o femeie normala)dar va trebui sa-si puna silicoane la ambii(asa i au zis medicii). E pacat implantul de silicoane?
multumesc

Rodica50 23.10.2010 18:35:17

Citat:

Īn prealabil postat de lourdes19 (Post 299813)
O prietena de a mea are 24 de ani, e casatorita si are si un copil(isi doreste si al 2 lea). In urma cu cateva luni ( apox un an)i a fost extirpat un san din cauza unei tumori .Ea vrea sa-si refaca sanul cu...silicon , (pt a fi o femeie normala)dar va trebui sa-si puna silicoane la ambii(asa i au zis medicii). E pacat implantul de silicoane?
multumesc

E periculos!

heaven 24.10.2010 09:12:48

Citat:

Īn prealabil postat de lourdes19 (Post 299813)
multumesc

De ce sa fie pacat?Femeia e mutilata acum,probabil si increderea in sine a avut de suferit.
Daca iti pierzi un picior si iti pui o proteza este pacat?
Important sa caute un medic plastician bun,sa se intereseze bine inainte de a decide la ce medic sa se opereze si tot ce implica operatia in cauza.

coralina 24.10.2010 11:13:07

Citat:

Īn prealabil postat de heaven (Post 299961)
De ce sa fie pacat?Femeia e mutilata acum,probabil si increderea in sine a avut de suferit.
Daca iti pierzi un picior si iti pui o proteza este pacat?
Important sa caute un medic plastician bun,sa se intereseze bine inainte de a decide la ce medic sa se opereze si tot ce implica operatia in cauza.

Probabil ca multi vor comenta ca protezarea piciorului te ajuta sa muncesti, sa te deplasezi, sa fii util societatii, in timp ce protezarea sanului e chestie de orgoliu si sexualitate...

In aceeasi ordine de idei, am vazut recent un documentar despre o noua tendinta in lumea medicala, si anume efectuarea a doua operatii- extirparea tumorii si respectiv protezarea sanului - intr-o singura interventie. Medicii intervievati au argumentat ca trauma prin care trece pacienta este cu mult redusa, avand in vedere ca nu trebuie sa suporte 2 operatii ci numai prin una, plus ca dpdv psihologic pacienta nu este confruntata brusc cu lipsa (,) sanului.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:19:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.