![]() |
Intrebare 2
Am inca o intrebare. Am cantat cu formatia ieri la un concert(eu bat la tobe) si am adus tobele acasa. E pacat daca mi le instalez azi(duminica)? Deoarece pentru mine instalatul tobelor e ceva distractiv, nu o munca. Multumesc.
|
Citat:
|
Draga Marius,
Duminica este ziua Domnului. In aceasta zi trebuie sa Il slavim. Dupa ce a creat lumea, in a saptea zi S-a odihnit, nu S-a distrat. Daca tie iti face placere, e chiar mai rau si pacatul mai mare. Citeste neaparat ce ti-a scris cristiboss56, pentru ca te indeamna la bine, Ordinea zilei de Duminica ar trebui sa fie urmatoarea: rugaciunea de dimineata, mersul la biserica, slavirea Domnului, cinstirea familiei si apoi odihna, nu distractie. |
Cand mai deschizi topicuri pune un titlu mai sugetiv. Asta pentru cei care folosesc motoare de cautare pentru a cauta anumite subiecte.
Un titlu mai sugestiv ajuta si pe alti oameni care au aceeasi problema sa gaseasca topicul mai usor. Doamne ajuta! |
Citat:
Dacă Domnul S-a odihnit în ziua a 7-a, cum se face că "ziua Domnului" este duminica? |
Citat:
|
Cu la fel de mult respect, nu sesizez inadvertenta :) Facerea (Geneza) 2:2 "Și a sfârșit Dumnezeu în ziua a șasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a șaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut."
|
Citat:
ziua de odihna se schimba odata cu invierea Domnului, intrucat acest mare Praznic devine piatra de temelie a credintei crestinilor. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:57:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.