Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   am nevoie de un acatist (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11260)

Mtcrysty17 23.11.2010 15:52:11

am nevoie de un acatist

Poate cineva sa-mi spuna despre un acatist, sau un sfant, care face minuni pentru a face o persoana care in urma cu putin timp ma iubea sa ma iubeasca din nou la fel de mult? Nici nu stiu daca exista asa ceva. dar merita sa incerc. va multumesc. Doamne ajuta!

VladCat 23.11.2010 16:34:07

orice sfant fata de care ai tu o anumita aplecare....de care te simti catusi de putin legat intr-un fel sau altul.......daca iubesti persoana respectiva cu adevarat nu te ruga sa te iubeasca din nou ci roaga-te sa ii lumineze Dumnezeu mintea si sufletul...odata cu aceasta luminare te va iubi din nou dar nu poti stii in ce fel....lasa-l pe Dumnezeu sa le randuiasca chiar daca iti vine greu....in paralel cu rugaciunile pt persoana respectiva cauta sa te apropii de Hristos ca sa iti poti fi de folos si tie si persoanei respective...daca nu te apropii de EL nu o sa te ajuti nici pe tine nici pe ea.....sper sa se rezolve problema cat mai repede....stiu ca trebuie rabdare....o rugaciune foarte puternica care pe mine m-a ajutat enorm e Paraclisul Maicii Domnului

Mtcrysty17 23.11.2010 17:50:58

Citat:

În prealabil postat de VladCat (Post 307098)
orice sfant fata de care ai tu o anumita aplecare....de care te simti catusi de putin legat intr-un fel sau altul.......daca iubesti persoana respectiva cu adevarat nu te ruga sa te iubeasca din nou ci roaga-te sa ii lumineze Dumnezeu mintea si sufletul...odata cu aceasta luminare te va iubi din nou dar nu poti stii in ce fel....lasa-l pe Dumnezeu sa le randuiasca chiar daca iti vine greu....in paralel cu rugaciunile pt persoana respectiva cauta sa te apropii de Hristos ca sa iti poti fi de folos si tie si persoanei respective...daca nu te apropii de EL nu o sa te ajuti nici pe tine nici pe ea.....sper sa se rezolve problema cat mai repede....stiu ca trebuie rabdare....o rugaciune foarte puternica care pe mine m-a ajutat enorm e Paraclisul Maicii Domnului

multumesc mult de tot pentru raspuns, ma bucur ca mi-a raspuns cineva....

VladCat 23.11.2010 18:21:39

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 307123)
multumesc mult de tot pentru raspuns, ma bucur ca mi-a raspuns cineva....

cu multa placere :D....Doamne ajuta!

cristiboss56 23.11.2010 20:51:45

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 307089)
Poate cineva sa-mi spuna despre un acatist, sau un sfant, care face minuni pentru a face o persoana care in urma cu putin timp ma iubea sa ma iubeasca din nou la fel de mult? Nici nu stiu daca exista asa ceva. dar merita sa incerc. va multumesc. Doamne ajuta!

Pai ce vrei tu , bucurie neasteptata se cheama , si cine oare ne este noua de folos , de mare folos in toate cele bune dorite de noi , decat Preasfana Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria ? Asa ca frate draga , citeste cu dragoste si multa incredere : Acatistul Maicii Domnului " Bucurie Neasteptata " ! Doamne ajuta !:1:

Adriana-Simona 23.11.2010 22:08:51

Ecaterina

Si nu uita ca dragostea se dobandeste prin a oferi dragoste, nu doar a cere. Daca nu te mai iubeste are un motiv, incearca sa iti dai seama unde ai gresit, si indrepata ce se poate indrepta.
Evindent mijlocirea unui Sfant sau a Maicii Domnului e de mare folos, dar nu spune acatistul ca o formula magica.
Roaga-te Sfintei Ecaterina, pe multi i-a ajutat sa-si gaseasca linistea, si jumatatea, sa se impace cu familia si prietenii. Dar sa fie rugaciune sau acatist, facut din inima, nu cu ganduri negustoresti ("Ei, eu m-am rugat tie, ti-am aprins lumanare, tu acum indeplienste-mi dorinta", ca nu merge!)

Doamne ajuta!

gabriela8 23.11.2010 22:29:58

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 307089)

Mai draga, uitasi de Sfantul Nectarie???:7:

Mtcrysty17 23.11.2010 23:09:31

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 307210)
Mai draga, uitasi de Sfantul Nectarie???:7:

:)) o moldoveanca vorbeste olteneste. :) nu uitai. dar am nevoie de toti sfintii...

cristiboss56 23.11.2010 23:23:04

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 307229)
:)) o moldoveanca vorbeste olteneste. :) nu uitai. dar am nevoie de toti sfintii...

Sfânta , Sfintelor :Preasfânta Născătoare de Dumnezeu ! Citește, Cristi, ce ți-am spus mai sus, dar nu uita povața unui alt user :dragostea cere dragoste , și adaug :multă dăruire și încredere ! Atenție la dragostea falsă, născută doar din plăcerea carnală , căci nu-i decât chemarea spre desfrâu. În rest, pace, bucurie , nădejde și multă CREDINȚĂ !

Mtcrysty17 23.11.2010 23:36:02

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 307232)
Sfânta , Sfintelor :Preasfânta Născătoare de Dumnezeu ! Citește, Cristi, ce ți-am spus mai sus, dar nu uita povața unui alt user :dragostea cere dragoste , și adaug :multă dăruire și încredere ! Atenție la dragostea falsă, născută doar din plăcerea carnală , căci nu-i decât chemarea spre desfrâu. În rest, pace, bucurie , nădejde și multă CREDINȚĂ !

E o dragoste sincera. e un inger de fata, frumoasa, cuminte, inteligenta si cel mai important, e credincioasa. ea e viata mea, pentru ea as renunta la viata mea. mereu ma rog ca orice rau pe care il pateste sa vina la mine, toata suferinta sa vina la mine, pentru ca eu suport, doar sa-i fie ei bine. Doamne ajuta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:40:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.