![]() |
Ieromanah NICODIM - Man. Pissiota
Fratilor, Doamne Ajuta,
Acum este pe ultimul drum, Dragunul nostru Ieromanah NICODIM - Man. Pissiota, sa ne rugam pentru Dansul, ca Domnul sa-L ierte, TOTI care l-ati cunoscut, sa ne adunam si sa ne intalnim la rugaciune pentru acest om-Parinte, monah,... Cu totii avem nevoie de rugaciunile altuia, haideti Oameni buni, macar acum, sa facem si noi un lucrul bun!!! (astazi va avea loc inmormantarea) Doamne ajuta Va rog sa ma iertati! |
Fratilor, Doamne Ajuta,
Acum este pe ultimul drum, Dragunul nostru Ieromanah NICODIM - Man. Pissiota, sa ne rugam pentru Dansul, ca Domnul sa-L ierte, TOTI care l-ati cunoscut, sa ne adunam si sa ne intalnim la rugaciune pentru acest om-Parinte, monah,... Cu totii avem nevoie de rugaciunile altuia, haideti Oameni buni, macar acum, sa facem si noi un lucrul bun!!! (astazi va avea loc inmormantarea) Doamne ajuta Va rog sa ma iertati! |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca cu dreptii.Nu l-am cunoscut,dar nu conteaza...e un suflet care a plecat la Domnul.....nici macar nu am auzit de aceasta manastire......iertare.....
|
Dumnezeu sa-l ierte!
In septembrie, am avut marea bucurie de-a ajunge la man.Pissiota, cunoscand o draga maicuta din aceasta manastire. Mi-am luat ca amintire o icona frumoasa a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, facatoare de minuni.
Pe parintele Ieromonah Nicodim nu l-am cunoscut personal dar l-am auzit slujind. Fie ca rugaciunile noastre sa-i inlesnesca drumul prin vamile vazduhului! " Pomeneste Doamne pe tot Clerul si poporul Ortodox, adormit cu impartasirea Ta Divina, in nadejdea invierii si a vietii vesnice. Amin! " |
1 atașament(e)
Citat:
Atasez ptr tine Iolanda, o poza facuta la manastirea Pissiota, in urma cu aproximativ 5 ani. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:36:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.