![]() |
Facultatea de Teologie
Doamne Ajuta! Sunt elev in clasa a 11-a si, doresc sa dau la Facultatea de Teologie.Din pacate nu sunt la seminar, sunt la liceu normal...Sunt din Bucuresti si va cer sfatul dumneavoastra sa-mi spuneti mai multe despre cum este la Facultate sau la ce facultate sa ma duc etc. Daca puteti sa ma ajutati va sunt recunoscator.Doamne Ajuta!
|
nimic?aaaa
|
Nu știu cum e facultatea, pot spune doar că o poți face, chiar dacă n-ai învățat la seminar. Și sper să fii un bun trăitor creștin, altfel mai bine reprofilează-te, sunt mulți care n-au nicio treabă cu religia și totuși sunt preoți, diaconi, pictori de biserici, etc. și-i smintesc pe creștini. Dacă vrei să-i slujești Domnului du-te, dacă vrei doar să înveți teologia ca pe o altă profesie, pentru bani sau alte motive laice, atunci renunță! Sunt multe alte facultăți.
|
Citat:
|
dar cineva care este in cadrul Fac. sau a facut facultatea de curand nu mar putea ajuta.. cu Parintele Duhovnic am vorbim si ma va sprijinii dar nu am avut timp cu dansul sa discut mai multe detalii
|
Citat:
Cum ai sa te intretii dupa 18 ani? Dupa cum vezi totul costa foarte scump. Ce ai sa faci? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:11:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.