Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Nou! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11765)

Legionarul 07.01.2011 20:14:42

Nou!

In ce manastiri din Romania ati fost si v a lasat in suflet o amprenta spirituala mare, as dori sa stiu care sunt cele care v au captat atentia, si in care ati dori sa reveniti de cate ori ati avea ocazia?

o nestiutoare_ 07.01.2011 20:24:49

Citat:

În prealabil postat de Legionarul (Post 320513)
In ce manastiri din Romania ati fost si v a lasat in suflet o amprenta spirituala mare, as dori sa stiu care sunt cele care v au captat atentia, si in care ati dori sa reveniti de cate ori ati avea ocazia?

Manastirea Prislop:).

zaharia_2009 07.01.2011 20:36:43

Citat:

Intr-un mod cu totul special m-am simtit in Schitul Ialtarea Sf. Cruci de la Aiud. Este un loc cu totul exceptional , un loc in care vorbesc pietrele si sfintele moaste, un loc al romanismului ortodox .
Nu m-am mai simtit asa decit in Minastirea Brincoveni - jud. Olt , pe vremea cind imbunatatitul parinte protosinghel Nichita Pascan slujea acolo.

Mai sunt si altele dar acestea sunt in mod deosebit detasate de celelalte.

dobrin7m 07.01.2011 21:22:02

Citat:

Manastirea Secu unde am vazut doi posedati. pana atunci eu nu am crezut in posedati. Si Dumnezeu a randuit asa.
Manastirea Neamt, unde moastele din manastire mi-au dat linistirea sufleteasca de care aveam nevoie.
Manastirea Prislop la care merg in fiecare an.
Manastirea Agapia care m-a incantat cu picturile lui Grigorescu.
Toate manastirile din Moldova au fost pentru mine raiul pe pamant.

eu-cristina83 07.01.2011 21:53:09

La Manastirea Sf. Ioan Casian.

caty_deea 07.01.2011 21:58:44

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 320541)
Manastirea Secu unde am vazut doi posedati. pana atunci eu nu am crezut in posedati. Si Dumnezeu a randuit asa.
Manastirea Neamt, unde moastele din manastire mi-au dat linistirea sufleteasca de care aveam nevoie.
Manastirea Prislop la care merg in fiecare an.
Manastirea Agapia care m-a incantat cu picturile lui Grigorescu.
Toate manastirile din Moldova au fost pentru mine raiul pe pamant.

Si mie mi.a placut mult la Secu,Sihastria,Bistrita,Varatec
La Ponor a fost cineva?Manastirea Sf Nectarie unde staret e Pr Irineu de la Antim

camy_d 08.01.2011 14:32:45

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 320527)
Intr-un mod cu totul special m-am simtit in Schitul Ialtarea Sf. Cruci de la Aiud. Este un loc cu totul exceptional , un loc in care vorbesc pietrele si sfintele moaste, un loc al romanismului ortodox .
Nu m-am mai simtit asa decit in Minastirea Brincoveni - jud. Olt , pe vremea cind imbunatatitul parinte protosinghel Nichita Pascan slujea acolo.

Mai sunt si altele dar acestea sunt in mod deosebit detasate de celelalte.

Și eu vreau să ajung la Aiud.

gabriela8 08.01.2011 18:57:14

Citat:

M-rea Petru Voda-Neamt, Schitul de la Aiud- Rapa Robilor, si M-rea Sfantul Nectarie, Comuna Ponor, judetul Alba!

Dumitru73 08.01.2011 19:00:31

asa cum am mai spus, am preferat manastirile din Valcea. Frasinei si Stanisoara.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:29:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.