Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Ce acatist sa faci cand esti acuzat pe nedrept? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11927)

ellamarin 20.01.2011 19:26:52

Ce acatist sa faci cand esti acuzat pe nedrept?

Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc?
Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.

o nestiutoare_ 20.01.2011 19:33:17

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326041)
Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc?

Tine si post...si ai rabdare ca adevarul sa iasa la iveala.

ellamarin 20.01.2011 19:36:38

pentru nestiutoaarea

o sa tin si post. ma rog neincetat si sper sa iasa adevarul la iveaala.

o nestiutoare_ 20.01.2011 19:45:49

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326055)
o sa tin si post. ma rog neincetat si sper sa iasa adevarul la iveaala.

Paraclisul Maicii Domnului este pentru intristarea sufletului:).

mihele_m 20.01.2011 19:52:55

[quote=ellamarin;326041]Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.[/QUOTE

Citeste in continuare acatistele Sf, Mina si Sf . Nicolaie si Paraclisul Maici Domnului toate sunt de un real folos . Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti dovedesti nevinovatia .

ionut stefan 20.01.2011 19:53:22

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326041)

citeste acatistul SF MINA

ellamarin 20.01.2011 19:53:30

nestiutoarea aseara l-am citit si m-am simtit mai bine dupa aceea.

ellamarin 20.01.2011 19:55:10

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 326064)
citeste acatistul SF MINA

Am citit aseara Sf Mina si Paraclisul Maici Domnului. Azi Acatistul Acoperamantul M.Domnului si Acatistul Sf.Ioan Rusu. Dupa ce citesc parca ma simt mai bine

ionut stefan 20.01.2011 20:03:11

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326066)
Am citit aseara Sf Mina si Paraclisul Maici Domnului. Azi Acatistul Acoperamantul M.Domnului si Acatistul Sf.Ioan Rusu. Dupa ce citesc parca ma simt mai bine

mergi si te roaga si la MOASTELE SF MINA daca ai timp

ellamarin 20.01.2011 20:05:03

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 326068)
mergi si te roaga si la MOASTELE SF MINA daca ai timp

Nu sunt din Bucuresti ci din Sibiu.Am fost azi la catedrala aici si m-am rugat la sfintele moaste

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:01:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.