![]() |
Ce acatist sa faci cand esti acuzat pe nedrept?
Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc? Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu. |
Citat:
|
pentru nestiutoaarea
o sa tin si post. ma rog neincetat si sper sa iasa adevarul la iveaala.
|
Citat:
|
[quote=ellamarin;326041]Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc? Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.[/QUOTE Citeste in continuare acatistele Sf, Mina si Sf . Nicolaie si Paraclisul Maici Domnului toate sunt de un real folos . Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti dovedesti nevinovatia . |
Citat:
|
nestiutoarea aseara l-am citit si m-am simtit mai bine dupa aceea.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:01:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.