![]() |
ajutor
Buna ziua. Ma numesc Mocanu Daniel, am grad de handicap I sufer de arterita, sunt cu ambele picioare amputate rog oamenii cu sufletul mare care pot sa ma ajute cu lemne pentru foc. Va multumesc mult tel 0762457817 id mess. danydaniel46@yahoo.com.
|
Citat:
Maica Domnului sa mijloceasca totdeauna pentru tine!Amin. Roaga-te Ei, ca este Grabnic ajutatoare catre cei care o cheama cu dragoste si credinta! |
Dumnezeu sa te intareasca si sa te aiba in paza Sa.
De unde esti, Daniel? |
La ce valoare se ridica aceasta suma,Daniel?
|
Doamne-ajuta!
Domnul Dumnezeul nostru sa te ajute si sa te intareasca pentru rugaciunile Fiului Sau si a Maicii Precurate ca mare povara ai de dus...
Am vazut ca esti din Bucuresti si ma gandeam ca acolo sunt multe firme.Transportul materialelor se face pe paleti de lemn-dupa normele europene-acestia aruncandu-se in majoritatea cazurilor dupa ce ajung la destinatie.De fapt se pot folosi pentru foc.Poate este cineva pe-aici care lucreaza cu asa ceva si te poate ajuta. |
Poate ar fi indicat sa luam masuri practice.
De rugat, sunt convinsa ca stie si el ca trebuie sa se roage la Dumnezeu pentru a-l ajuta sa treaca mai usor peste toate greutatile ce le intampina ( doar este pe un forum crestin ). Dumnezeu lucreaza uneori prin oameni. Cred ca daca punem mana de la mana, chiar si fara un efort propriu foarte mare, uniti, chiar am putea sa facem ceva pentru el. Poate este, uneori, neincredere din partea noastra, datorita unora care, manati de patima lacomiei, cer chiar si cand ar avea deja. Aici...sincer, nu cred ca este cazul. Omul A CERUT LEMNE. In al doi-lea rand, uitati-va si la data inregistrarii lui pe acest forum. Suntem multi care am putea ajuta mai mult. Domnul sa fie cu noi si sa ne dea ganduri bune! |
Citat:
|
Citat:
|
Este vorba de o suma mica. De unde esti? Adresa de acasa ar fi indicata.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:13:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.