![]() |
Explozia duhului
Nu stiu despre voi, dar pe mine m-a amuzat teribil filmuletul de mai jos, imi aduce aminte de videoclipul piesei "Firestarter", al trupei britanice The Prodigy:
http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ_NFx8Y |
Citat:
Pare mai curand un film facut in bataie de joc...imi e greu sa cred ca intr-o ceremonie religioasa,indiferent carei cult ar apartine,lumea tzopaie ca in desene animate.Oricum,e amuzant,trebuie sa recunosc... |
Citat:
ps. stii te apuca rasu/plansu vizionand asa ceva.... |
Astia se lasa controlati de duhuri cu buna stiinta... Nu ma amuza deloc cand vad unde ajung unii ca ei, mai degraba ii compatimesc. Dumnezeu sa-i lumineze.
|
Apoi dupa inversunarea din sinistrul spectacol, ne ramane cred, numai speranta ca odata se vor "trezi"...Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
|
Citat:
In ce situatie sufleteasca au ajuns bietii oameni. Oare nu astfel se comporta pe la noi, cei indraciti ?! Sa ne ierte Dumnezeu... si pe noi, dar si pe ei. |
Citat:
|
Am revazut clipul ororii....Si mi-a creat o stare de tristete...Pana unde pot decade unii...Si mi s-a facut mila....Si m-am gandit la noi toti...Sa ne rugam ca Dumnezeu sa le lumineze mintile!
|
Parca sunt manifestari de tip wodoo...tot la fel i-am vazut " posedati ".
Nici nu stiu daca este vorba de posedare, cat de prostire sau mai stiu eu ce . Oricum, este dezgustator, parca suntem apucati ! Totusi, poate ca oamenii au nevoie de aceasta stare la un moment dat, cine stie, noi ne-o manifestam intr-un mod mai domol, insa in spirit tot ceva de genul acesta este. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:49:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.