![]() |
directionati 2% pentru un clopot
1 atașament(e)
pentru cei care doresc sa directioneze 2% din impozitul anual pentru achizitionarea unui clopot la o biserica din Campulung Muscel (cartier Marcusi), pun la dispozitie datele necesare completarii formularul 230:
Denumire entitate nonprofit: PAROHIA MĂRCUȘI Codul de identificare fiscala: 171 53629 Cont bancar (IBAN): RO83 RZBR 0000 0600 0640 8853 RAIFFEISEN BANK Este vorba despre o parohie mica, infiintata recent, al carei tanar preot se straduieste mult sa o dezvolte, atat duhovniceste cat si material. Am adaugat si formularul completat, in atas. P.S. formularul, completat pt. anul 2010, se trimite sau se depune la organul fiscal aferent domiciliului http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...1t:429,r:2,s:0http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...1t:429,r:2,s:0 |
Mai degraba catre cei 350 de copii din Valea Plopului.
|
De ce nu scrieți un anunț pentru ei?
|
Citat:
Acum sper ca nu va deranjeaza ca pun la afisier un anunt si pentru ei. |
Cum ar putea să mă deranjeze? Din contră, consider că e foarte important să fie ajutați. Însă nu intră în concurență cu acel clopot. Bani sunt atât pentru unii cât și pentru alții. Fiecare să dea acolo unde îl îndeamnă inima.
|
Citat:
|
Citat:
|
Dacă credeți că un clopot nu ar avea importanță, gândiți-vă că toate cele bune vin de la Dumnezeu și că se află în legătură unele cu altele. Când bate clopotul, conștiința fiecăruia se trezește; își amintește de Dumnezeu, poate și de moarte. Sau simte o chemare la rugăciune. Iar o conștiință trează va fi și responsabilă și se va gândi și la copiii pe care Dumnezeu i i-a dat ca să aibă grijă de ei și să nu-i lase pe drumuri.
|
Citat:
|
@Florin-Ionut - te rog, nu mai strica firul omului.
Lasa-l sa lupte pentru biserica lui. Eu nu stiu de fapt de ce trebuie clopot la o biserica, dar ma rog. Iar copiii din Valea Plopului: am mai spus. Nu este corect ce se intampla acolo. 350 copii la un preot? Sa fie dati in adoptie. Este calea cea mai corecta pentru a-i ajuta. Daca vrei sa-i ajuti cu adevarat, lupta la autoritatile in drept sa-i dea spre adoptie. Sunt multi care ar vrea sa-i ia, sa le daruiasca o familie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:36:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.