![]() |
Doresc un sfat,am probleme la servici .Cineva cu influenta vrea sa-mi ia lucrarile mele ceea ce mi-ar dauna si la salariu .Ce rugaciuni sa fac? .Eu m-am gindit la Sf Mina.Ce parere aveti.
|
Citat:
|
Citat:
|
va multumesc ptr sfaturi.Jeni esti deosebit de cald,am sa ma rog la bunul Dumnezeu sa faca liniste si voia lui.Va rog sa-mi mai scrieti poate imi trece de tot aversiunea care o am fata de rautatea oamenilor si ma intorc spre mine caci sigur eu trebuie sa-mi corectez gindirea, reactiile si comportamentul.Doamne ajuta!
|
Citat:
Am citit undeva povestea unei mame care spunea ca si fiul ei avea probleme la serviciu, firma nu mergea si nu li se mai platisera salariile cu lunile, nu imi mai aduc aminte exact. S-a rugat atunci Sf. Mina pentru fiul ei, si dupa dupa un timp situatia s-a normalizat iar fiul ei fost primul - cu mult inaintea celorlati ! - care si-a primit salariul restant si apoi a fost si promovat. Dumnezeu sa iti ajute si tie si sa iti aduca multa liniste. |
Citat:
Adica sunt de acord si-ti dau acelasi sfat pe care ti l-a dat si mirelat. |
Sfantul Mina este mare ajutator si grabnic. Eu m-am rugat lui intr-o problema financiara si m-a ajutat exact atunci cand am avut nevoie. In plus, pe atunci eram mai slaba in credinta si Sfantul m-a intarit. Si Maica Domnului este ajutatoare in orice problema. Cu multa rabdare si rugaciune se rezolva toate problemele.
Doamne ajuta! |
va scriam de problemele mele de la serviciu persoana de care aminteam a reusit sa -mi preia lucrarile si salariul meu va scadea cu 3 milioane dar ce s-a intimplat mai grav in viata mea e ca sotul meu a fost depistata cu diabet dependent de insulina.Ma simt depasita de situatia de la servici toata atentia mea e spre sotul meu care are 40 ani.Pling ,ieri nu am citit nici o rugaciune ca in fiecare seara ,nu am avut putere ,cred ca ma pedepseste Dumnezeu.M-am hotarit sa accept situatia(cea de la serviciu)si sa nu-l mai rog nimic pe Sf Mina. E mai importanta sanatatea si iertarea fata de Dumnezeu.Doamne ajuta-ne!
|
Citat:
Sa nu crezi ca Dumnezeu te pedepseste, nu. El numai vrea sa-ti arate unde gresesti. Iar unii oameni nu vad intoarcerea si nu se schimba decat prin suferinta. Poate e cazul tau. Nu ne rugam pentru cele de aici, ci pentru a fi cu Dumnezeu, pentru mantuirea sufletului. Si mai ales Ii multumim pentru toate. Poate ca tu nu multumesti pentru ce-ti da si atunci Dumnezeu incepe sa-ti ia din ce ti-a dat: din salariu, din sanatate, etc. Tot ce avem este de la Domnul, de aceea e normal sa-I multumim necontenit. Iar ce se intampla rau in viata noastra vine ca urmare a rautatii noastre si are rolul de a ne indrepta calea si a merge spre Dumnezeu. Domnul sa-ti dea forta sa treci peste aceste probleme si sa fii mereu multumitoare pentru toate! Elena |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:18:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.