Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Tribul mistic din Siberia care nu se vede din satelit (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12719)

ovidiu bucur bucur 23.04.2011 12:04:32

Tribul mistic din Siberia care nu se vede din satelit

in ce zona a siberiei locuiesc si cum se poate lua contact cu ei?

preconizez dupa pensionare sa merg sa locuiesc in siberia si poate sa iau contact cu acesti oameni

ovidiu bucur
ovbubu@yahoo-es

blackswan 23.04.2011 12:48:51

Ce-ți trebuie misticism? Tot ce avem nevoie pentru sufletul nostru, ne-a dat Iisus. Și apoi în Siberia este fffrig.

AlinB 24.04.2011 21:21:55

Cat de naiv poti sa fii sa crezi astfel de "informatii"?

cristiboss56 24.04.2011 21:54:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu bucur bucur (Post 356034)

preconizez dupa pensionare sa merg sa locuiesc in siberia

Nu-i o idee rea , caci numai astfel ai sansa la o conservare indelungata , tinand cont de temperaturile scazute de acolo . . . ! Un pensionar ( al guvernului Boc ) congelat pentru eternitate !:3:

cristinadaciana 24.04.2011 21:58:29

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356199)
Nu-i o idee rea , caci numai astfel ai sansa la o conservare indelungata , tinand cont de temperaturile scazute de acolo . . . ! Un pensionar ( al guvernului Boc ) congelat pentru eternitate !:3:

Decat sa ingheti aici cu o pensie de mizerie mai bine ingheti in Siberia.

Scotland The Brave 24.04.2011 22:16:03

Citat:

În prealabil postat de ovidiu bucur bucur (Post 356034)
in ce zona a siberiei locuiesc si cum se poate lua contact cu ei?

preconizez dupa pensionare sa merg sa locuiesc in siberia si poate sa iau contact cu acesti oameni

ovidiu bucur
ovbubu@yahoo-es

Va asigur ca pot fi detectati din satelit, se numesc Nenets iar contactele lor cu civilizatia au fost analizate in cadrul unui reportaj realizat de BBC.Sunt ortodocsi dar practica si samanismul.Dvs s-ar putea sa va referiti la o parte din aceste triburi,Khandeyar, iar legenda lor,cum ca nu ar putea fi reperati prin mijloace de supraveghere aeriana,s-a raspindit intrucat traiesc aproape izolati in paduri greu accesibile.Au o muzica extrem de interesanta iar obiceiurile lor cred ca le veti considera fascinante in cazul in care reusiti sa ajungeti pana acolo.Ar fi bine sa va familiarizati cu dialectul lor,nu se vorbesc prea multe limbi de circulatie langa Cercul Polar :)

AlinB 24.04.2011 22:50:04

Bine te-am regasit Scotianule :)

Hristos a inviat!

Scotland The Brave 24.04.2011 22:54:15

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 356220)
Bine te-am regasit Scotianule :)

Hristos a inviat!

A dat Domnul sa ne vedem iar Aline :) Te salut si cu aceiasi bucurie,bine ca nu ne vedem in Siberia :) Adevarat a inviat!

AlinB 24.04.2011 23:34:31

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 356221)
A dat Domnul sa ne vedem iar Aline :) Te salut si cu aceiasi bucurie,bine ca nu ne vedem in Siberia :) Adevarat a inviat!

Dupa cum bate vantul vremurilor, nu e exclus sa ne vedem si acolo.
Stii cum se zice, istoria se repeta pentru ca oamenii n-au memorie :)

Patrice 25.04.2011 07:49:28

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 356206)
Va asigur ca pot fi detectati din satelit, se numesc Nenets iar contactele lor cu civilizatia au fost analizate in cadrul unui reportaj realizat de BBC.Sunt ortodocsi dar practica si samanismul.Dvs s-ar putea sa va referiti la o parte din aceste triburi,Khandeyar, iar legenda lor,cum ca nu ar putea fi reperati prin mijloace de supraveghere aeriana,s-a raspindit intrucat traiesc aproape izolati in paduri greu accesibile.Au o muzica extrem de interesanta iar obiceiurile lor cred ca le veti considera fascinante in cazul in care reusiti sa ajungeti pana acolo.Ar fi bine sa va familiarizati cu dialectul lor,nu se vorbesc prea multe limbi de circulatie langa Cercul Polar :)

Dragul meu prieten Scot, esti documentat ca de obicei! Un gand bun, dar tu stii deja ca ai un loc special in sufletul meu !:25:

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:49:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.