Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pelerinaje la locuri Sfinte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5037)
-   -   Prislop si Sihastria (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12880)

heaven 18.05.2011 15:48:18

Prislop si Sihastria

Buna ziua,dragii mei!
Imi doresc foarte mult sa ajung la mormantul parintelui Arsenie Boca,dar si la manastirea Sihastria si dupa jumatea lunii iunie cand cred ca voi termina cu sesiunea la facultate,voi putea sa fiu putin mai libera.
V-as ruga daca ma puteti indruma catre persoane care organizeaza pelerinaje in aceste zone sa ma anuntati si pe mine,pentru ca nu stiu cui sa ma adresez.
La Sihastria mi-as dori sa stau putin mai mult,in sensul de a ajunge sa pot vorbi cu parintele Gradinaru,pentru ca daca ar fi ceva foarte din scurt,cu siguranta nu as mai reusi.
Deasemenea,mi-as dori sa stiu si in general un program al pelerinajelor ce se organizeaza la noi in tara,insa,iarasi nu stiu unde pot sa gasesc si poate ma ajutati.
Va multumesc si o zi minunata sa aveti!

Marimira 18.05.2011 15:53:04

Din ce localitate doresti sa pleci spre Prislop si Sihastria?

Pe net ai oferte numeroase de pelerinaje.

heaven 18.05.2011 16:14:08

Din Brasov,Marimira draga.Imi poti sugera niste site-uri pe care sa caut?As dori totusi prin niste persoane care sa fie serioase.

Florin-Ionut 18.05.2011 17:26:17

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 361981)
La Sihastria mi-as dori sa stau putin mai mult...

Dacă ai timp, să urci și la Sihla, apoi poți coborî muntele la Agapia Nouă. Agapia Veche e aproape, puțin mai sus.

Succes la examene!

Noesisaa 18.05.2011 17:39:36

...si, bineinteles, manastirea Secu, la cativa pasi (metaforic vorbind, dar foarte aproape) de Sihastiria si Sihla.

heaven 18.05.2011 21:49:01

Va multumesc Florin si Noesisa,cu siguranta mi-as dori sa ajung si acolo si nu numai! :)
Astept in continuare informatii de la cei care mi le-ar putea oferi.Va multumesc,o seara frumoasa! :*

dorinastoica14 18.05.2011 22:11:41

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 361981)
Buna ziua,dragii mei!
Imi doresc foarte mult sa ajung la mormantul parintelui Arsenie Boca,dar si la manastirea Sihastria si dupa jumatea lunii iunie cand cred ca voi termina cu sesiunea la facultate,voi putea sa fiu putin mai libera.
V-as ruga daca ma puteti indruma catre persoane care organizeaza pelerinaje in aceste zone sa ma anuntati si pe mine,pentru ca nu stiu cui sa ma adresez.
La Sihastria mi-as dori sa stau putin mai mult,in sensul de a ajunge sa pot vorbi cu parintele Gradinaru,pentru ca daca ar fi ceva foarte din scurt,cu siguranta nu as mai reusi.
Deasemenea,mi-as dori sa stiu si in general un program al pelerinajelor ce se organizeaza la noi in tara,insa,iarasi nu stiu unde pot sa gasesc si poate ma ajutati.
Va multumesc si o zi minunata sa aveti!

În iunie (cam pe 2o când începe postul Sf.Petru ) voi merge la Sihăstria unde se poate sta trei zile. Cunosc destul de bine locurile. Dacă vrei putem merge împreună. În cazul când ești interesată contactează-mă.

heaven 19.05.2011 09:15:59

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 362046)
În iunie (cam pe 2o când începe postul Sf.Petru ) voi merge la Sihăstria unde se poate sta trei zile. Cunosc destul de bine locurile. Dacă vrei putem merge împreună. În cazul când ești interesată contactează-mă.

M-as bucura nespus!Iti multumesc,Dorina,te voi contacta pe privat!

Marimira 19.05.2011 12:35:30

@ Heaven

Imi pare rau, nu pot sa te sfatuiesc din locatia Brasov, eu locuiesc in zona Bucuresti, de aici puteam sa-ti dau cateva sugestii.

Doamne ajuta sa ajungi cu bine la Sihastria si Prislop si sa ne imparatasesti impresii frumoase de acolo!

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:12:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.