![]() |
intrebare
daca ne rugam pt indeplinirea unei dorinte cand ne dam seama daca Dumnezeu vrea sau nu vrea sa ne indeplinim dorinta( poate Dumnezeu considera ca nu e bine acel lucru)?
|
Citat:
|
Buna ziua. Undeva la o manastire ,intr-un pelerinaj un calugar batran ne-a spus urmatoarea pilda:,, Un copil a vazut un copacel plin de fructe rosii, frumoase lucioase, iti lasau gura apa...si a dorit sa guste din acele fructe.Dar mama sa nu i-a dat voie, si el plangea saracutul...dupa ce au trecut de acel copacel mama sa ii spune :- Sa stii ca daca te lasam sa gusti din acele fructe acum s-ar fi intamplat o nenorocire , acele fructe sunt otravitoare! De aceea nu te-am lasat as gusti.,, Asa si Bunul Dumnezeu, stie ce e mai bine pentru noi...noi numai cu ochii dupa ambalaj...dar interiorul cine stie ce ascunde.Stie Doamne -Doamne ce e bine pentru noi, asa si mie mi se intampladar imi dau seama ca totul are un sens, si pentru a fi fericiti trebuie sa ne taiem voia noastra si sa acceptam ce ne da Dumnezeu. Toate cele bune.
|
Cei care au darul de a simti suflarea duhului sfint "ca un vint racoros" in acelasi fel pot simti si raspunsul la rugaciune sau intrebare.
Asadar cere si tu acest dar. Poate il vei primi. |
Citat:
Daca pentru tine acel lucru ar fi bun si te-ar avantaja in viata sa devii un on mai bun, mai credincios, atunci cu siguranta Dumnezeu te va ajuta. Si inca ceva SA NU UITI: in serialul "Father Dowling" tot spuneau:" God helps you but first, help yourself" care inseamna: "Dumnezeu te ajuta dar in primul rand ajuta-te si tu" Doamne ajuta. Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele! |
E greu sa ne dam seama, mai bine ne rugam spunand "Doamne, faca-se voia Ta.".
|
Vei intelege raspunsul rugaciunilor facute la momentul potrivit.
|
Va multumesc pentru raspunsuri.
|
Citat:
Dar cred ca poti sa-ti faci si tu o analiza la ce vrei, daca e moral, daca e absolut necesar, care este folosul (material? duhovnicesc?), etc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:34:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.