Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Vrajitoria (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5046)
-   -   Este posibil...? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13310)

Crysby 15.07.2011 19:32:02

Este posibil...?

Mi-a zis un prieten ca acum catva timp niste tigani au venit la el acasa si l-au convins sa dea o suma foarte mare de bani pentru niste lucruri facute de ei...Problema e alta: nu-si mai aminteste cum l-a convins...Pentru ca el nu dorea acele obiecte... Voi ce parere aveti? Cum este posibil sa se intample asa ceva? Sa fie niste farmece facute?

AndreiM 15.07.2011 21:05:39

Poate bause ceva?

tara tara vrem ostas 15.07.2011 21:23:24

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 377895)
Mi-a zis un prieten ca acum catva timp niste tigani au venit la el acasa si l-au convins sa dea o suma foarte mare de bani pentru niste lucruri facute de ei...Problema e alta: nu-si mai aminteste cum l-a convins...Pentru ca el nu dorea acele obiecte... Voi ce parere aveti? Cum este posibil sa se intample asa ceva? Sa fie niste farmece facute?

probabil ca are caracter slab.

LaReine 15.07.2011 21:27:19

Sau l-au facut sa inhaleze niste substante?

Crysby 15.07.2011 21:31:37

Citat:

În prealabil postat de AndreiM (Post 377914)
Poate bause ceva?

Nu a baut nimic.. sunt sigur de asta 100%... Ce mi se pare suspect e ca acea persoana primise recent o suma mare de bani de la cineva, iar dupa cateva zile au venit aia si nu stiu cum au reusit sa il convinga sa dea pe niste obiecte o suma de vreo 20 de ori valoarea lor,daca nu mai mult. Si sunt sigur ca asa a fost pentru ca atunci cand au venit aia, mai era acolo un prieten care a plecat imediat undeva pt ca avea ceva de facut,iar cand s-a intors, prietenul asta de care v-am zis daduse deja banii la aia.

Crysby 15.07.2011 21:34:26

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 377924)
Sau l-au facut sa inhaleze niste substante?

A zis ca nu-si mai aminteste cum l-a convins....

LaReine 15.07.2011 21:38:59

Ce-i veni sa primeasca in casa persoane necunoscute..si mai rau, tigani. Nu se uita omu' la televizor? E plin de cazuri de genul asta. Pana si bunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte ca desi avea peste 80 de ani si traia intr-un colt uitat de sat stia ca trebuie sa tina poarta incuiata. Colindasera si pe acolo multi tigani si oameni rai ca stiau ca are beci cu vin si e batran si singur dar asa magarie n-a facut.

LaReine 15.07.2011 21:41:40

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 377930)
A zis ca nu-si mai aminteste cum l-a convins....

Ai mei ma sfatuiau cand merg cu trenul sa nu stau singura in compartiment ca umbla tigani care iti pun o batista la nas si-ti fura tot.

Sau sa fi fost hipnotizat omul tau?

Crysby 15.07.2011 21:51:24

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 377934)
Ai mei ma sfatuiau cand merg cu trenul sa nu stau singura in compartiment ca umbla tigani care iti pun o batista la nas si-ti fura tot.

Numai ca asta s-a intamplat la casa... nici eu nu-mi pot imagina cum anume s-a intamplat. De asta si am intrebat aici poate ma lamureste cineva...

tara tara vrem ostas 15.07.2011 21:54:43

Citat:

În prealabil postat de Crysby (Post 377936)
Numai ca asta s-a intamplat la casa... nici eu nu-mi pot imagina cum anume s-a intamplat. De asta si am intrebat aici poate ma lamureste cineva...

simplu... e un fraier.. s-a pierdut in fata lor... asa patesc oamenii cu caracter slab... asta nu are nimic de-a face cu vrajitoria ci cu caracterul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:25:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.