![]() |
Indoiala...pls HELP
Buna la toti vreau sa plec la spovedanie, si mi-a aparut o problema... am indoiala in privinta la un pacat...nu stiu precis daca l-am facut (parca da parca nu)
Cum ma sfatuiti sa fac, sint intr-o incurcatura...Ce ne spune biserica sa facem, nu vreau sa mint spunind ca l-am facut si pe urma sa-mi dau seama ca nu a fost, si invers nici nu vreau sa-l las asa... Pls HELP |
Îndoiala asta ar putea fi o ispită a vrăjmașului, căruia nu-i place deloc să te vadă curat(ă). Mai bine mărturisești că l-ai făcut și să nu-l fi făcut, decât invers. Deși ar fi bine să meditezi mai profund și să-ți dai mai clar seama. Sau poate e vorba de o faptă de care nu știi sigur că e păcat? Dacă e așa, întreabă-ți duhovnicul. Spune-i și lui ceea ce ne-ai spus nouă.
|
|
Intai de toate NOI trebuie sa vrem sa ne vedem curatiti de pacate si apoi urmeaza restul....
|
|
Citat:
|
Citat:
[SIZE=3] [/SIZE] |
|
indoiala
Citat:
Pai mai stai si gindese-te daca l-ai facut sau nu,adu-ti aminte! Eu zic sa te spovedesti acum cu pacatele care stii ca le-ai facut si data viitoare,la urmatoarea spovedanie,daca iti amintesti de pacatul pe care nu erai sigura ca l-ai facut, i-l marturisesti atunci. Asta e sfatul meu. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:39:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.