Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Am o intrebare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13600)

infatuat 16.08.2011 15:01:50

Am o intrebare

Buna ziua , povestea mea pe scurt este urmatoarea : in data de 24 aprilie 2010 mi-am unit destinul cu sotia mea , oficial ....pe data de 26 feb a.c ....am divortat din diverse motive. Intre timp ..ne-am regasit ...si am vrea sa ne recasatorim :) ...intreabarea este : Trebuie sa intram din nou in biserica? Multumesc. M-ati ajuta foarte mult

DragosP 16.08.2011 15:02:42

Depinde, dar mai mult ca sigur nu.
Dar ești sigur că ai nimerit bine?

Mihailc 16.08.2011 15:08:04

Citat:

În prealabil postat de infatuat (Post 390020)
Buna ziua , povestea mea pe scurt este urmatoarea : in data de 24 aprilie 2010 mi-am unit destinul cu sotia mea , oficial ....pe data de 26 feb a.c ....am divortat din diverse motive. Intre timp ..ne-am regasit ...si am vrea sa ne recasatorim :) ...intreabarea este : Trebuie sa intram din nou in biserica? Multumesc. M-ati ajuta foarte mult

Ai o biserică aproape de casă sau una de suflet? Dacă da, mergi acolo întreabă un preot și o să afli toate informațiile de care ai nevoie.
Aici pe forum întrebarea ta cu țintă precisă va da naștere unei noi controverse iar după 150 de postări derutante tot n-ai să afli mare lucru din ce te interesează.

AlinB 16.08.2011 15:19:22

De ce intrebarea asta aici si nu direct la preot?

LaPetiteMoc 18.08.2011 23:58:12

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 390021)
Dar ești sigur că ai nimerit bine?

=)))))

"infatuat", in fata lui Dumnezeu esti unit cu sotia ta "pana cand moartea va va desparti", indiferent cate certificate de casatorie legati si dezlegati pe parcursul vietii !!!

Sunteti amuzanti!

I.Calin 19.08.2011 00:33:42

Citat:

În prealabil postat de infatuat (Post 390020)

Sigur că trebuie să intrați în biserică de acum înainte și să nu mai ieșiți...

Doamne ajută!

Ademus 19.08.2011 02:30:48

Daca tu in adancul tau simti, fara perversiune, ca este de un ajutor duhovnicesc faptul ca stati unul langa celalalt, atunci dute la biserica si spunei duhovnicului prin ceea ce treci. Dar atentie, trebuie sa simti ca natura sexuala fata de alte fapturi este adusa la pace prin uniunea cu ea. Daca inlauntrul tau simti provocare sexuala fata de alte fapturi, abtinete. Singura dorinta sa fie aceea ca femeia ta te leapada de rataciri sexuale si te face "de-al casei". Daca nu simti aceasta daruire atunci nu iti bate joc nici de ea nici de tine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:30:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.