![]() |
E prin Bucuresti vreo biserica cu moaste ale Sfantului Mc. Pantelimon?
Daca stiti, spuneti-mi si mie adresa, pls.
|
Biserica Sf.Pantelimon str.Iancu Capitan nr 24=intersectia Mosilor cu Eminescu, langa Foisor.
PS=in ce cartier locuiesti? |
Nu sunt din Buc, dar mai am drum cand si cand pe acolo, si ma gandeam sa trec si printr-o biserica cu moastele acestui sfant, ca m-a ajutat mult.
Multumesc mult de adresa, am notat. |
moaste ale Sfantului Mc. Pantelimon
O alta bisericuta unde va puteti ruga la moaste ale Sfantului Mc. Pantelimon este Biserica Sfintul Antonie cel Mare din cartierul Drumul Taberei cu adresa in Aleea Valea Boteni Nr 7, Sector 6,puteti vizita si adresa de internet http://www.bisericasfantulantoniecelmare.ro/moaste.php.
Doamne ajuta! |
Mâna Sfântului Pantelimon, aflată in comuna Pantelimon.
|
Citat:
Multumesc! __________ inca o problema... am citit pe net ca racla cu moaste de la Bis.Sf.Pantelimon este scoasa doar odata pe an. Se refera la procesiunea aceea pe strada, sau este scoasa doar odata pe an numai si in biserica, si-n restul timpului nu e la vedere? Vreau sa vad si eu o racla cu moaste a sfantului, sa ma pot inchina la ea, ca icoane numai sunt si aici... nu e nici o biserica ce are racla cu moastele la vedere tot timpul anului sa se poata inchina lumea la ea? |
Biserica Precupetii Noi, undeva langa Piata Romana.
Aici slujeste Parintele Gheorghe Holbea, profesor la Facultatea de Teologie. Se afla o buncata din mana Sfantului Pantelimon. Biserica Sfantul Pantelimon, din comuna Pantelimon, de la Cora Pantelimon spre Branesti. Aici se afla mana intreaga a Sfantului Pantelimon. |
Citat:
|
Moaste ale Sf. Mc. Pantelimon se afla si in Biserica Sf. Vineri din Str. Brasov nr. 21C, sector 6
. Aici gasiti si moastele Sfintei Cuvioasa Paraschiva, Sf. Ioan Iacob Hozevitul, Sf. Teodor Stratilat. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:03:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.