![]() |
cum sa fac sa il indrept?
buna,,,am si eu o durere mare in suflet,,,nu stiu ce pot face ca sotul meu sa se indrepte si sa nu mai fia asa de rau si de naintelegator cu mine si cu cei din jur,,,mai ales cu parintii mei cu toate ca ei nu i-au facut nimic.......m-ar ajuta foarte mult un sfat din partea voastra.va multumesc
|
E trist că e așa, dar nu îl poți îndrepta. Ajuns la bătrânețe înaintată, părintele Galeriu spunea mereu: „Nu-l poți schimba pe celălalt; numai pe tine te poți schimba”.
Nu poți să schimbi decât felul în care te raportezi tu la relele pe care ți le face. Nu poți decât să te rogi din toată inima, cu toată durerea, să vă ajute Dumnezeu, pe tine să rabzi iar pe el să se îmblânzească. S-ar putea să fie nevoie de mulți ani de răbdare; poate și până la sfârșit. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
in acord cu ce doi colegi de forum te intreb: ai facut mai intai o cercetatre obiectiva asupra propriei persoane? nu spun ca vina iti apartine. dar uneori avem impresia ca ne luptam cu morile de vant, nereusind nimic. iar noi suntem de fapt alti Don Quijote, ce avem impresia ca luptam cu balauri inspaimantatori. |
Citat:
|
Citat:
intrebarea este: de ce s-ar satura? |
Citat:
|
Citat:
alta intrebare ar fi: de astepti sa se sature el? de ce nu te saturi tu?! |
Din exemplul meu personal cu multe persoane rautacioase si puse pe harta,singurul lucru care m-a ajutat a fost o atitudine prietenoasa,intelegatoare.
Atitudinea asta a venit din faptul ca am inteles ca persoanele respective se comporta asa in urma unor probleme,nefericiri,neimpliniri. Un om rau este foarte nefericit,are si el nevoie de mult ajutor si sprijin. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:48:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.