![]() |
Rugaminte
Am si eu o propunere, sau mai bine zis o rugaminte. Daca vreti si daca puteti sa puneti si voi o vorba buna la Sf. Ioan Rusul, sa incerce daca vrea si daca poate sa-l ajute si el cumva pe un baiat care e in coma de circa un an, intre viata si moarte, la spitalul Floreasca. E vorba de acel politist, Codrut Oprea (parca), care a fost lovit de un agresor cu o sticla in cap. Eu am fost la Sfantul ( la capela spit. Polizu) si l-am rugat, dar poate daca-l mai roaga mai multe persoane, cine stie ....
Va multumesc. Doamne ajuta, sarbatori cu bine! |
Fallen, eu citesc acum cartea "Marturisitorii din inchisorile comuniste. Minuni, marturii, repere", recent daruita de o forumista, si descopar ca acestia au moaste bine mirositoare si ca au facut si fac foarte multe minuni cu oamenii bolnavi care ii cinstesc. Am gasit relatata si o minune infaptuita cu un om care era cam in situatia lui Codrut, caruia medicii nu ii dadeau deloc sanse.
Aici ai acatistul lor, desi nu sunt canonizati inca: http://www.miscarea.net/acatistul-sf...ri-romani1.htm Sper sa ii fie de folos prietenului tau! |
Ehe, nu stiu daca initiativa nmea a nimerit in momentul potrivit...acum toata lumea e cu gandul la cozonaci si alte alea... dar poate, cine stie...
Apropo. despre cine e vorba in acest pasaj: "Voit-au vrajmasii Crucii si vânzatorii de tara sa rupa sufletul românesc de Hristos, dar s-a ridicat noua viteaz aparator cu suflet de Arhanghel, care viata pentru legea stramoseasca si-a pus zicând: „Cel ce lupta, chiar singur, pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi învins niciodata”; iar acum, biruitor, cu îngerii în ceruri, Acestuia neîncetat îi cânta: Aliluia!" |
Citat:
|
N-as prea crede, mai degraba e cineva care a fost persecutat de comunisti.
Eu una zic ca s-ar putea sa fie chiar parintele nostru Arsenie Boca. |
Citat:
|
Citat:
|
Corneliu Zelea Codreanu a spus: „Cel ce lupta, chiar singur, pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi învins niciodata”; iar acum, biruitor, cu îngerii în ceruri, Acestuia neîncetat îi cânta: Aliluia!"
|
Citat:
Cine scoate sabia.. Citat:
De altfel, de asta canonizarea Martirilor inchisorilor comuniste merge atat de greu - in spatele ei sunt alte interese nu tocmai crestine, ortodoxe nici atat. |
Citat:
Criminali au fost cei 13, nicanorii si decemvirii, care dealtfel si-au platit cu viata faptele. Nu cred ca acestia din urma pot fi numiti "Sfintii marturisitori". Sa nu facem confuzie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:16:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.