![]() |
Raman fara cuvinte cand ma gandesc la ideea ca Hristos a fost ucis de rautatea oamenilor. Dumnezeu a venit sa ne aduca lumina adevarului si sansa de a trai in adevar, iar noi i-am dat moartea. Iar EL nu S-a dat inapoi, ci S-a confruntat cu moartea si a biruit-o si pe aceasta, dupa ce in prealabil biruise toate ispitele in trupul uman asumat de El spre mantuirea noastra. Rastignirea lui Iisus este rezultatul mandriei si rautatii umane in forma ei apoteotica.
Va propun aici sa discutam anumite aspecte din viata lui Iisus Hristos care va impresioneaza in mod deosebit. |
Dragostea Lui. Faptul de a fi cu noi pana la capat, pana la cruce, din Iubire! In momentul in care noi il rastigneam si ii ziceam "NU!" lui Dumnezeu, El, nu numai ca ramanea cu noi (nu fugea, cum am face cei mai multi din noi pusi fiind in fata unei asemenea dusmanii), ci se ruga pentru noi!
|
Citat:
|
Si ce icoana plina de veselie si de bucurie, de gingasie si de minunatie este binecuvatarea copiilor de catre Iisus. Atata dragoste pentru copii....
|
sincer, nu stiu la care icoana te referi, daca este una anume... sau poate ai vorbit in sensul figurat, cu referire la copiii care suntem noi in comparatie cu El.
|
eu la asta ma refeream:
|
|
scuze, n-am reusit sa inserez icoana. am luat lectii de la phradmon dar se pare fara succes...
|
Citat:
|
Ma refeream mai mult la figurat, insa si icoana ca atare este deosebita.
Am impresia de multe ori ca ceea ce s-a intamplat cu legea lui Moise, se intampla si astazi cu legea lui Hristos, respectiv aceasta formalizare, aceasta fatarnicie si aceste autmatisme. Hristos a spus clar ca cei ce se inchina lui Dumnezeu se inchina in duh si in adevar, adica prin traire adevarata. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:06:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.