Mihnea Dragomir |
24.05.2012 20:52:31 |
Citat:
În prealabil postat de ioanna
(Post 447096)
" I believe Emanuela ended up a victim of this circle" ([/i]Fr. Gabriele Amorth) Am fi naivi sa ne imaginam ca petrecerile lui Berlusconi sunt singulare, peste tot e la fel in cercul diplomatic.
|
.
Mergând mai departe spre originea datelor, vom afla și ce anume îl face pe părintele exorcist Gabriele să creadă acest lucru. Este vorba despre o relatare pe care i-ar fi făcut-o o cunoștință a sa, care lucra la Arhive, ca bibliotecar. Numai că respectivul funcționar a murit de mult.
Prin urmare, acești dușmani ai lui Cristos care în toate fac apologia "spiritului științific" se bazează, deocamdată, în noul lor atac împotriva Sfintei Biserici pe următorul lucru: o relatare a unui preot în vârstă de 87 de ani, care spune că el crede că ("I believe") fata cu pricina a fost victima unor orgii sexuale. Și de ce crede el asta ? Fiindcă își amintește că așa i-ar fi povestit, la o șuetă, un bibliotecar. Care bibliotecar nu mai e printre noi.
Cam subțire, măi tovarăși! Oare nu ar fi mai bine să așteptăm rezultatul expertizei medico-legale și al investigației în curs ? Și dacă acestea nu vor confirma porcăriile anti-catolice pe care le susținem în cadrul luptei noastre cu Dumnezeu, oare sunteți pregătiți să vă cereți iertare, recunoscând că iar v-ați grăbit, oare veți fi hotărâți să cercetați data viitoare, cu mai mult discernământ, care este adevărul unor asemenea știri ?
Vă mai amintiți de petardele din anii trecuți, că s-ar fi descoperit un sicriu cu scheletul lui Isus ? Nu am auzit în viața mea scuze de la vreun dușman al lui Dumnezeu despre rătăcirea aceea, care s-a dovedit științific falsă. Ăștia sunt cu știința când cred ei că le convine!
|