![]() |
urmeaza RMN
Va rog din suflet pe cei care doriti si aveti bunavointa sa va rugati si pentru mine steliana sa imi iasa rmn-ul bine sa fiu bine,urmeaza sa il fac sambata la 12........va multumesc
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa-ti binecuvinteze familia si sa va tina aproape, in pace, har si buna intelegere. Doamne-ajuta. |
va multumesc.........multumesc din suflet mosh-neagu.......multumesc,multumesc.
|
va multumesc din tot sufletul celor care va rugati pentru mine,,,,,sa va dea BUNUL DUMNEZEU inzecit....sarut-mana..cu siguranta ca va voi anunta cum a iesit RMN-UL.....
|
Citat:
|
dragi mei.abia am sosit de la rmn......e dus sotul meu sa ia rezultatul,,nu stiu cum va fi,,,,,dupa ce aflu rezultatul voi intra si va voi scrie si va voi spune ce mi sa intamplat 40demin cat am stat in aparatul de rmn...........
|
Citat:
|
morrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,,,,mi-a gasit un nodul la ficat
|
Citat:
Prepara-ti un ceai pentru protectia ficatului. Amesteca 3 pachete cu acelasi gramaj galbenele, 1 pachet de coada soricelului si un pachet de urzica. In fiecare zi prepari din acest amestec intr-un ibric mare trei cani de ceai. Dupa ce ai pus cantitatea necesara pentru cele trei cani din acel amestec, adaugi si o jumatate de lingurita de rostopasca. In cantitati mai mari, rostopasca e toxica, dar, daca se respecta doza, nicio tumora nu inainteaza, ci dimpotriva. Dumnezeu sa te ajute. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:11:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.