![]() |
Sfantul meu nicolae
de cateva zile am inceput sa citesc acatistul SF NICOLAE la indemnul preotului.....ma simt extrem de bine si de linistita.....SFANTUL deja a inceput sa ma ajute enorm de mult....aseara am fost si m-am inscris la un curs de agro-turism....mi-am dorit foarte mult sa ma duc si eu....si SFANTUL ma ajutat,,mai ales ca sotul meu nu era de acord,,aseara nu a spus decat """du-te ma daca tu vrei"".....iti multumesc din suflet SFINTE NICOLAE si te rog din inima sa ai grija de mine si sa ma tamaduiesti de cancer.......voua va este drag SF NICOLAE?va ajutat in anumite probleme?daca doriti ne puteti impartasi cate ceva.multumesc
|
Da, da, da, tare drag imi este mie Sfantul Nicolae, e ca un bunicut si e printre primii cu care am facut cunostinta, de mica. Niciodata nu am reusit sa il surprind in seara de 5 decembrie, desi am stat mereu la panda, dar mereu a fost darnic cu mine, in orice zi din an l-am chemat si mai ales in perioada examenelor. Vezi ca mana lui se gaseste la biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti, stiu ca intr-o zi de hram m-a ajutat si pe mine sa stau la coada si sa ajung sa ma inchin lui, pentru ca trebuia sa ajung urgent si altundeva. Dar coada a mers nesperat de repede si am izbutit sa sarut si eu mana aceea nespus de parfumata... Sunt tare frumoase slujbele acolo.
|
Citat:
|
Citat:
Racla stiu ca se deschide atunci cand este ziua Sfantului si pe vremuri se deschidea marti seara, intre anumite ore. Stiu cel putin ca la o intalnire cu forumistii, anul trecut, intr-o marti seara, racla a fost deschisa. |
Citat:
|
am avut marea onoare si bucurie sa ajung la biserica GHEORGHE CEL NOU unde se aflla mana dreapta a sf NICOLAE......dar este si icoana facatoare de minuni MAICII PARASCHEVA
|
Citat:
Poate dai o strigare pe forum sau pe privat cand vii prin Bucuresti, cu bucurie as face pe ghidul, daca nu cumva doresti sa te plimbi nestingherit, caci e si asta o placere, chiar si in Capitala. |
Citat:
Citat:
|
Ooohh cat de drag imi este Sfantul Nicolae! Si eu m.am rugat lui sa imi daruiasca un pui mic si m.a ajutat. Eu ii port numele si baietelului mei i.am pus numele Nicolas. Simt o mare bucurie cand ma rog lui pentru ajutor. Este un Sfant apropiat de sufletul multor credinciosi. Ajuta-ne Sfinte Nicolae si roaga-te Domnului pentru noi pacatosii. Domnul sa te tamaduiasca patricia.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:47:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.