Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Sfantul meu nicolae (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15335)

patricia2006 02.08.2012 13:31:22

Sfantul meu nicolae

de cateva zile am inceput sa citesc acatistul SF NICOLAE la indemnul preotului.....ma simt extrem de bine si de linistita.....SFANTUL deja a inceput sa ma ajute enorm de mult....aseara am fost si m-am inscris la un curs de agro-turism....mi-am dorit foarte mult sa ma duc si eu....si SFANTUL ma ajutat,,mai ales ca sotul meu nu era de acord,,aseara nu a spus decat """du-te ma daca tu vrei"".....iti multumesc din suflet SFINTE NICOLAE si te rog din inima sa ai grija de mine si sa ma tamaduiesti de cancer.......voua va este drag SF NICOLAE?va ajutat in anumite probleme?daca doriti ne puteti impartasi cate ceva.multumesc

glykys 02.08.2012 14:49:06

Da, da, da, tare drag imi este mie Sfantul Nicolae, e ca un bunicut si e printre primii cu care am facut cunostinta, de mica. Niciodata nu am reusit sa il surprind in seara de 5 decembrie, desi am stat mereu la panda, dar mereu a fost darnic cu mine, in orice zi din an l-am chemat si mai ales in perioada examenelor. Vezi ca mana lui se gaseste la biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti, stiu ca intr-o zi de hram m-a ajutat si pe mine sa stau la coada si sa ajung sa ma inchin lui, pentru ca trebuia sa ajung urgent si altundeva. Dar coada a mers nesperat de repede si am izbutit sa sarut si eu mana aceea nespus de parfumata... Sunt tare frumoase slujbele acolo.

ovidiu b. 02.08.2012 14:53:42

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 462805)
Vezi ca mana lui se gaseste la biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti...

Mâna Sf Nicolae se află în biserica Sf Gheorghe Nou tot timpul? Sau doar a fost adusă în perelinaj?

glykys 02.08.2012 15:08:55

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 462806)
Mâna Sf Nicolae se află în biserica Sf Gheorghe Nou tot timpul? Sau doar a fost adusă în perelinaj?

Da, este tot timpul acolo.
Racla stiu ca se deschide atunci cand este ziua Sfantului si pe vremuri se deschidea marti seara, intre anumite ore. Stiu cel putin ca la o intalnire cu forumistii, anul trecut, intr-o marti seara, racla a fost deschisa.

ovidiu b. 02.08.2012 16:12:21

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 462809)
Da, este tot timpul acolo.
Racla stiu ca se deschide atunci cand este ziua Sfantului si pe vremuri se deschidea marti seara, intre anumite ore. Stiu cel putin ca la o intalnire cu forumistii, anul trecut, intr-o marti seara, racla a fost deschisa.

Mulțumesc frumos...mare bucurie mi-ai adus. Cu primul drum prin București nu am să evit această biserică. Mai e o biserică în București unde vreau să ajung: biserica Mănăstirii Mihai Vodă din București. Aici se găsește Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, făcătoare de minuni. În biserica noastră avem o copie a acestei icoane, iar anul acesta în luna ianuarie, această icoană din București a stat 3 zile în biserica noastră. :1:

patricia2006 02.08.2012 16:19:12

am avut marea onoare si bucurie sa ajung la biserica GHEORGHE CEL NOU unde se aflla mana dreapta a sf NICOLAE......dar este si icoana facatoare de minuni MAICII PARASCHEVA

glykys 02.08.2012 16:20:06

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 462824)
Mulțumesc frumos...mare bucurie mi-ai adus. Cu primul drum prin București nu am să evit această biserică. Mai e o biserică în București unde vreau să ajung: biserica Mănăstirii Mihai Vodă din București. Aici se găsește Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, făcătoare de minuni. În biserica noastră avem o copie a acestei icoane, iar anul acesta în luna ianuarie, această icoană din București a stat 3 zile în biserica noastră. :1:

Ma bucur mult. Biserica sfantul Gheorghe Nou e in centru si e relativ aproape de Mihai Voda, unde se gasesc si foarte multe sfinte moaste. Tot la Sf. Gheorghe Nou sunt si niste icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului si ale Sfintei Parascheva. Si la Biserica Rusa se gaseste o racla cu multe sfinte moaste, printre care si o bucatica de la Sf. Nicolae.
Poate dai o strigare pe forum sau pe privat cand vii prin Bucuresti, cu bucurie as face pe ghidul, daca nu cumva doresti sa te plimbi nestingherit, caci e si asta o placere, chiar si in Capitala.

ovidiu b. 02.08.2012 16:32:11

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 462827)
Ma bucur mult. Biserica sfantul Gheorghe Nou e in centru si e relativ aproape de Mihai Voda, unde se gasesc si foarte multe sfinte moaste. Tot la Sf. Gheorghe Nou sunt si niste icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului si ale Sfintei Parascheva.

Cu atât mai mult că sunt aproape una de cealaltă nu am să ezit.

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 462827)
Poate dai o strigare pe forum sau pe privat cand vii prin Bucuresti, cu bucurie as face pe ghidul, daca nu cumva doresti sa te plimbi nestingherit, caci e si asta o placere, chiar si in Capitala.

Cel mai probabil am să vin în luna Septembrie, dar am să vin cu un grup...cu Cenaclul Lumina Lina...la Mănăstirea Mihai Vodă, părintele nostru duhovnic Cătălin Dumitrean este prieten bun cu părintele Adrian de la Mănăstirea Mihai Vodă. Am să anunț când venim, poate partcipi și tu și cei dragi ai tăi la evenimentul de atunci.

kikyo_ea 02.08.2012 17:50:33

Ooohh cat de drag imi este Sfantul Nicolae! Si eu m.am rugat lui sa imi daruiasca un pui mic si m.a ajutat. Eu ii port numele si baietelului mei i.am pus numele Nicolas. Simt o mare bucurie cand ma rog lui pentru ajutor. Este un Sfant apropiat de sufletul multor credinciosi. Ajuta-ne Sfinte Nicolae si roaga-te Domnului pentru noi pacatosii. Domnul sa te tamaduiasca patricia.

patricia2006 02.08.2012 18:18:28

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 462842)
Ooohh cat de drag imi este Sfantul Nicolae! Si eu m.am rugat lui sa imi daruiasca un pui mic si m.a ajutat. Eu ii port numele si baietelului mei i.am pus numele Nicolas. Simt o mare bucurie cand ma rog lui pentru ajutor. Este un Sfant apropiat de sufletul multor credinciosi. Ajuta-ne Sfinte Nicolae si roaga-te Domnului pentru noi pacatosii. Domnul sa te tamaduiasca patricia.

multumesc kikyo.......imi salta sufletul de fericire si imi dau lacrimile cand vad ca si alti oameni au evlavie catre SF NICOLAE si ca au fost ajutati.......

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:47:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.