![]() |
Un copil mic sufera ingrozitor
Este în Iași, s-a născut cu o boală cruntă și părinții au nevoie de ajutor pentru a o menține în viață și în limitele durerii suportabile. Îi trebuie îmbrăcăminte specială, orice o atinge o poate răni urît de tot. De remarcat neputința părinților în fața unei asemenea încercări groaznice.
Detalii aici: http://fundatiamereuaproape.ro/alexa...inimaginabila/ Rugați-vă pentru ea, dați pomelnice la altar, dați de pomană pentru sănătatea ei, trimiteți bani părinților, faceți ceva vă rog. |
Biata fetiță, bieții părinți. Câtă suferință pe ei.
Dumnezeu și Maica Domnului să o miluiscă pe Alexandra-Denisa! Să le ajute să treacă cu bine peste această mare suferință. |
Să o pomenim în rugăciunile noastre pe Alexandra-Denisa.
|
Ar fi bine daca i-am si putea trimite ceva,mai ales acum cu economia facuta in post...Si apoi post fara milostenie nu se cade.
|
Citat:
Este un buton de PayPal pentru cei din străinătate. Apropo de post, mai pun pentru a nu știu cîta oară un fragment din Isaia 58 care mie-mi place nespus de mult: 6. Nu știți voi postul care Îmi place? - zice Domnul. Rupeți lanțurile nedreptății, dezlegați legăturile jugului, dați drumul celor asupriți și sfărâmați jugul lor. 7. Împarte pâinea ta cu cel flămând, adăpostește în casă pe cel sărman, pe cel gol îmbracă-l și nu te ascunde de cel de un neam cu tine. 8. Atunci lumina ta va răsări ca zorile și tămăduirea ta se va grăbi. Dreptatea ta va merge înaintea ta, iar în urma ta slava lui Dumnezeu. 9. Atunci vei striga și Domnul te va auzi; la strigătul tău El va zice: Iată-mă! Dacă tu îndepărtezi din mijlocul tău asuprirea, amenințarea cu mâna și cuvântul de cârtire, 10. Dacă dai pâinea ta celui flămând și tu saturi sufletul amărât, lumina ta va răsări în întuneric și bezna ta va fi ca miezul zilei. 11. Domnul te va călăuzi necontenit și în pustiu va sătura sufletul tău. El va da tărie oaselor tale și vei fi ca o grădină adăpată, ca un izvor de apă vie, care nu seacă niciodată. 12. Pe vechile tale ruine se vor înălța clădiri noi, vei ridica din nou temeliile străbune și vei fi numit dregător de spărturi și înnoitor de drumuri, ca țara să poată fi locuită. |
Cautati sa aflati adresa familiei, la datele pentru donatii, din cate se pare, toti banii se duc in conturile fundatiei iar de acolo nu se stie cati ajung la fetitza.
Nu ar fi de mirare sa-si opreasca "partea leului" sub diverse motive, daca s-au gasit sa se foloseasca de asa ceva pentru a face reclama lui Mircea Badea. Mai este un astfel de caz: http://noiromani.co.uk/emanuel-bonta...la-distrofica/ |
Se poate trimite sms la 848. Un sms este 2 euro.
|
Citat:
Daca ai sa te uiti si la celelalte cazuri prezentate e acelasi numar si pentru ele - deci nici macar nu-i intereseaza pentru cine au fost donati, cu atat mai mult un semn de intrebare despre cum vor fi distribuiti, se folosesc de aceste cazuri pentru a aduna bani - cati ajung la amarati e un mare semn de intrebare. Intrati aici si vedeti la comentarii cum puteti contacta direct familia. http://www.arhiblog.ro/sistemul-medi...-glontul-gura/ |
Eu credeam că pe sms-ul respectiv banii sunt distribuiți acelui copil.
|
Un caz cu totul cutremurator, imensa suferinta atat pentru micuta Alexandra cat si pentru parintii ei, este pentru prima data cand aud de o asa cumplita boala. Daca se afla adresa poate ii trimitem si ulei din candela ce se afla langa moastele Sfantului Nectarie sau din candela Sfantului Ioan Rusul.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:26:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.