![]() |
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare
Sunt tare curios sa le citesc .M-am informat despre tot ce inseamna aceste molifte si stiu ca trebuie citite doar o data pe an , si de catre preoti cu experienta duhovnicesca , si stiu ca prin ele se blesteama diavolul.Am dat search pe Google si mi-au aparut exact pe primul site , am intrat dar m-am razgandit , si nu le-am mai citit
E chiar asa de interzis sa le citesc ? chiar sunt curios. |
Da. Nici macar toti preotii nu au permisiunea sa le citeasca, ci numai cativa care au primit permisiunea din partea ierarhiei bisericii.
De ce sa le citesti? Pari o persoana inteligenta si matura, cu ce scop ai intreprinde o actiune fara finalitate? |
Citat:
Citat:
|
Eu am incercat sa le ascult citite de catre Ps Vasie Somesanul si mai mult de 2 min nu am putut sa le ascult..
|
Citat:
|
Citat:
Acu vreo opt ani in urma stateam printr-un camin in suceava. Un tip de prin camin Asa mai smecher de cartier, probabil si mare amator de manele a vazut in camera Pemasa cartea cu molitfele Sf. Vasile la care detinatorul cartii ii zice- vezi ca nu ai tupeu sa citesti din ea .la care celalat foarte curajos a zis ca poate, ca nu ii este frica de nimic .dupa o pagina de citit a inchis cartea si a zis ca nu mai Citeste niciodata din ea... |
Acuma depinde...pentru niste pacatosi ca mine ne greu sa le
Citim,dar pentru cei care au credinta cat de cat si metg si pe La biserica nu ar trebui sa fie probleme. Doamne ajuta! |
La noi se citesc la slujba de Maslu, in fiecare post.
|
Citat:
dar că dacă le citești acasă singur,ca simplu credincios, așa cum fac unii care se cred zmei, poate fi. în momentul.în care citești "te blestem pe.tine diavole", practic intri în război direct cu el. ești pregătit pentru asta? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.