Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   mai multe rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15423)

patricia2006 22.08.2012 11:19:14

mai multe rugaciuni

bun gasit.........in primul rand am reusit sa ma spovedesc in postul MAICII DOMNULUI si ma simt foarte bn si usurata.......dar am o prob la care ma gandesc mereu.......eu vreau sa ma rog si SF NECTARIE si MAICI DOMNUULUI prob e ca simt ca trebuie sa ma rog doar unuia sa nu se supere ca ma rog si altcuiva,,,simt ca ""tradez acel sfant""parca nu mai ma rog cu atata emotie........cum sa fac sa depasesc acest aspect?cum sa fac sa imi fie bn si sa ma rog din inima catre SF NECTARIE SI MAICA DOMNULUI?

antoniap 22.08.2012 13:47:10

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 466330)
bun gasit.........in primul rand am reusit sa ma spovedesc in postul MAICII DOMNULUI si ma simt foarte bn si usurata.......dar am o prob la care ma gandesc mereu.......eu vreau sa ma rog si SF NECTARIE si MAICI DOMNUULUI prob e ca simt ca trebuie sa ma rog doar unuia sa nu se supere ca ma rog si altcuiva,,,simt ca ""tradez acel sfant""parca nu mai ma rog cu atata emotie........cum sa fac sa depasesc acest aspect?cum sa fac sa imi fie bn si sa ma rog din inima catre SF NECTARIE SI MAICA DOMNULUI?

Doamne ajuta. E o bucurie sa aud asa ceva. Sa-ti fie de folos spovedania.

Ai facut bine ca ai intrebat, caci putem sa avem multe astfel de ispite. Roaga-te intai Mantuitorului, apoi Maicii Domnului si apoi oricarui sfant doresti.

Nu trebuie sa omitem rugaciunile catre Sfanta Treime:

Rugăciune plină, prescurtată-mânăstirea Lainici

patricia2006 22.08.2012 16:14:09

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 466335)
Doamne ajuta. E o bucurie sa aud asa ceva. Sa-ti fie de folos spovedania.

Ai facut bine ca ai intrebat, caci putem sa avem multe astfel de ispite. Roaga-te intai Mantuitorului, apoi Maicii Domnului si apoi oricarui sfant doresti.

Nu trebuie sa omitem rugaciunile catre Sfanta Treime:

Rugăciune plină, prescurtată-mânăstirea Lainici

ms antoniap.......deci sincer m-ai luminat......preotul mi-a dat o carte cu muuulte rugaciuni...dintre care mi-a spus ca trebuie sa citesc cel mai mult si mai desc ACATISTUL DE POCAINTA CATRE DOMNUL IISUS HRISTOS ...si fiindca m-ai lamurit tu...dupa aceea o sa citesc PARACLISUL MAICII DOMNULUI care se afla tot in acea carte ,si apoi ACATISTUL SF NECTARIE.......si asa nu o sa mai ma simt vinovata de nimic...multumesc

Georgiana1995 22.08.2012 16:16:31

Postarea

Ma scuzati ca pun intreabarea aici dar cum pot sa postez ceva pe forum?

Lucian008 22.08.2012 16:55:40

Citat:

În prealabil postat de Georgiana1995 (Post 466346)

Adica sa initiezi un nou topic? De postat vad ca ai reusit deja.

Simply_me 22.08.2012 18:40:19

Citat:

În prealabil postat de Georgiana1995 (Post 466346)

Daca vrei sa initiezi un topic urmareste imaginea de mai jos,( cu mentiunea ca poti sa alegi in mai multe categorii, eu am facut in ”Generalitati”)

http://i1144.photobucket.com/albums/...a/forumc-o.gif

Scuze de off-topic....:25::25:

antoniap 22.08.2012 23:36:27

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 466345)
ms antoniap.......deci sincer m-ai luminat......preotul mi-a dat o carte cu muuulte rugaciuni...dintre care mi-a spus ca trebuie sa citesc cel mai mult si mai desc ACATISTUL DE POCAINTA CATRE DOMNUL IISUS HRISTOS ...si fiindca m-ai lamurit tu...dupa aceea o sa citesc PARACLISUL MAICII DOMNULUI care se afla tot in acea carte ,si apoi ACATISTUL SF NECTARIE.......si asa nu o sa mai ma simt vinovata de nimic...multumesc

Cu multa placere. Doamne ajuta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:01:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.