![]() |
toti sfintii
bun aziua
sunt nou aici si as dori daca poate sa ma ajute cineva intr-o nelamurire as dori sa stiu si eu care sunt toti sfintii si daca ma poate ajuta cineva cu o poza cuprinzatoare? toata stima |
Citat:
Iarta-ma, te rog, dar eu de asa ceva n-am crezut ca pot auzi vreodata. Cred ca ori este o gluma, ori un troll mai... "delicat"... |
Citat:
Iata "poza" dorita : http://sergiuconstantinescu.files.wo...ilor.jpg?w=750 |
Citat:
|
Citat:
Ar trebui o "poza" cat tot forumul si mult mai mult de atat !:1: |
Am uitat ceva sa-i spun cautatorului nostru !
Cred ca n-o sa fie niciodata posibil o poza cu cei sfinti din ceruri si Dumnezeu stie cati sunt si pe pamant , caci daca ar fi posibil o fotografiere , lumina lor , a sfintilor , ar anula reusita unei poze normale , indiferent de tehnica folosita !:9: |
am inteles am gresit dar nu e nevoie sa ma luati peste picior, am spus de le inceput ca sunt nou
|
Citat:
|
Bine ai venit pe forum, Florin112.
Unii sfinti sunt ne sunt cunoscuti, pe altii numai Dumnezeu ii stie. Cei mai placuti lui Dumnezeu au puterea de a-i ajuta pe oameni, de a fi mijlocitorii nostri in rugaciune. Exista Acatistul Tuturor Sfintilor: Acatistul Tuturor Sfintilor - CrestinOrtodox.ro Iar cei mai cunoscuti au pictate si icoane. Daca vrei mai multe amanunte despre vietile lor, citesti cartile numite chiar asa: ,,Vietile Sfintilor" sau ,,Proloagele". Daca vrei sa gasesti acatiste individuale pentru un sfant anume, il gasesti accesand: Acatiste De obicei acatistele au si cate o icoana a fiecarui sfant. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:29:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.