Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Oare ce sa fac (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16117)

getasotir 08.02.2013 17:14:30

Oare ce sa fac

Nu stiu ce sa fac.Sa ma rog Maicii Domnului sau Sf Nectarie?Nu ma pot ruga amandorura,nu stiu cum sa procedez,ma tot gandesc si am mintea parca inebunesc....hellp......CE SA CITESC?

Dumitru73 08.02.2013 18:30:51

Citat:

În prealabil postat de getasotir (Post 502140)
Nu stiu ce sa fac.Sa ma rog Maicii Domnului sau Sf Nectarie?Nu ma pot ruga amandorura,nu stiu cum sa procedez,ma tot gandesc si am mintea parca inebunesc....hellp......CE SA CITESC?

de ce nu poți?

AlinB 08.02.2013 18:54:41

Citat:

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 466330)
bun gasit.........in primul rand am reusit sa ma spovedesc in postul MAICII DOMNULUI si ma simt foarte bn si usurata.......dar am o prob la care ma gandesc mereu.......eu vreau sa ma rog si SF NECTARIE si MAICI DOMNUULUI prob e ca simt ca trebuie sa ma rog doar unuia sa nu se supere ca ma rog si altcuiva,,,simt ca ""tradez acel sfant""parca nu mai ma rog cu atata emotie........cum sa fac sa depasesc acest aspect?cum sa fac sa imi fie bn si sa ma rog din inima catre SF NECTARIE SI MAICA DOMNULUI?

Deci.....?

getasotir 08.02.2013 19:47:24

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 502160)
Deci.....?

Alina nu inteleg cu ce te deranjeaza postarile mele,de ce nu imi dai un raspuns concret?

AlinB 08.02.2013 19:59:56

Dupa aproape un an de zile, tot nu ti-ai rezolvat dilema asta?

bluester 08.02.2013 20:00:14

Roaga-te Sfantului pe care tu il simti cel mai apropiat... Daca simti ca Maica Domnului iti este apropiata atunci roaga-te ei... daca simti ca Sfantul Nectarie este mai apropiat de tine atunci roaga-te lui.
Nu-i nimic daca te rogi amandorura . Sfintii nu sunt invidiosi intre ei precum suntem noi oamenii.

dobrin7m 08.02.2013 21:14:27

Citat:

Stiti ce sa faceti>? ce fac toti oamenii care vor sa se mantuiasca si sa se smereasca. sa ascultati de un duhovnic.
Pravila de rugaciune a crestinului se alcatuieste cu duhovnicul. Ca nu zicem mantre si nici incantatii.
Daca nu aveti duhovnic urgent cautati unul si puneti inceput bun pocaintei. Duhovnicul va constata starea sufletului dvs si va spune exact cum sa va rugati.
Eu am avut o mica perioada in care duhovnicul mi-a stabilit urmatoarea rugaciune: Doamne iarta-ma! Doamne iarta-ma! Doamne iarta-ma! Cred ca multi oameni au nevoie de aceasta rugaciune asa cum am avut si eu atunci.

adam000 08.02.2013 21:32:43

Citat:

Geta, sa stii ca in priviinta sfintilor (si a rugaciunilor adresate sfintilor) nu e ca la bucatarie unde daca pui zahar iese prajitura, daca pui otet iese murarura...

La sfinti, daca pui rugaciune, iese ajutor, indiferent daca rugaciunea ta e dulce (de la dragostea ta catre ei), acra (de la suparare) sau amara (de la deznadejde, necrediinta, teama, etc)

Deci roaga-te oricarui sfant si oricarei sfinte, caci dragostea si ajutorul lor unul este si venind de la acelasi Dumnezeu!

DragosP 08.02.2013 21:44:32

Ia legătura cu fratele nostru Ioan Cezar. El sigur va ști să te îndrume.

getasotir 08.02.2013 21:45:33

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 502190)
Ia legătura cu fratele nostru Ioan Cezar. El sigur va ști să te îndrume.

Si cum pot lua legatura cu dansul pentru ca nu stiu

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:31:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.