Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   spovedania (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16345)

oprea ion 03.04.2013 19:31:17

spovedania

Buna ziua,vreau si eu sa va intreb,am vrut sa fac o spovedanie generala si am mers la manastirea Frasinei ,credeti ca am procedat corect,de fapt am cautat un preot iscusit sa stie ce canon sa dea si sa ma sfatuiasca ce sa fac in legatura cu pacatele mele.Doamne ajuta.

cristiboss56 03.04.2013 19:35:51

Citat:

Īn prealabil postat de oprea ion (Post 513520)
Buna ziua,vreau si eu sa va intreb,am vrut sa fac o spovedanie generala si am mers la manastirea Frasinei ,credeti ca am procedat corect,de fapt am cautat un preot iscusit sa stie ce canon sa dea si sa ma sfatuiasca ce sa fac in legatura cu pacatele mele.Doamne ajuta.

Ai gasit acel Preot iscusit ?

oprea ion 03.04.2013 19:52:05

Citat:

Īn prealabil postat de cristiboss56 (Post 513522)
Ai gasit acel Preot iscusit ?

Nu stiu,eu doresc un raspuns nu o alta intrebare,legat de subiect.Va multumesc mult.

cristiboss56 03.04.2013 19:54:59

Citat:

Īn prealabil postat de oprea ion (Post 513527)
Nu stiu,eu doresc un raspuns nu o alta intrebare,legat de subiect.Va multumesc mult.

Astfel de intrebari se adreseaza Duhovnicului dumneavoastra , el find singurul autorizat sa va raspunda .
Punct !
Va multumesc .

Ekaterina 04.04.2013 13:52:04

Citat:

Nu prea este clara intrebarea ta. Este bine ca ai vrut sa faci o spovedanie generala si ca ai cautat un preot iscusit, cu experienta, care sa te ajute sa te indrepti. Daca este bine sau nu, tu trebuie sa simti asta, noi ce sa zicem, nu stim cum ai facut spovedania, la ce preot ai fost, ce te-a sfatuit, cum te-a indrumat. Cum putem noi sa spunem daca este bine sau nu? Doar tu poti sa spui asta.

anita 04.04.2013 16:47:28

Citat:

E foarte bine ca ati facut o spovedanie generala
Daca ati facut-o dupa un indrumator e si mai bine
Post binecuvantat va doresc !

maria-15 04.04.2013 20:37:19

inceputul e bun,acum trebuie sa continuati ceea ce ati inceput.
Doamne ajuta!

Lucian008 04.04.2013 20:42:22

Citat:

Care e intrebarea?
E bine daca ati mers sa faceti spovedania generala? Da.
E bine ca ati mers la manastirea Frasinei? E bine oriunde, la orice biserica.
E bine ca ati cautat un preot iscusit? Da.

Atunci care e intrebarea? Ca nu este deloc evident.

cristiboss56 04.04.2013 22:10:09

Citat:

Īn prealabil postat de Lucian008 (Post 513759)
Care e intrebarea?
E bine daca ati mers sa faceti spovedania generala? Da.
E bine ca ati mers la manastirea Frasinei? E bine oriunde, la orice biserica.
E bine ca ati cautat un preot iscusit? Da.

Atunci care e intrebarea? Ca nu este deloc evident.

Raspunsul este dat la postarea#3 : "
Nu stiu,eu doresc un raspuns nu o alta intrebare,legat de subiect.Va multumesc mult."

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:29:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.