Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Iubirea tine cont de inaltime? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16799)

cc9191 16.09.2013 18:19:29

Iubirea tine cont de inaltime?

stireana 16.09.2013 19:41:47

Citat:

În prealabil postat de cc9191 (Post 534205)

Dacă omu' are înțelesurile pipernicite și noimele prizărite, geaba-i lungan de i se-ncurcă vârfu' pălăriei printre stele și fruntea-i ajunge în dreptu' hogeagului caselor. Singuru' centimetru care-ți trebuie este cel care măsoară înălțimea duhovnicească, precis nu dai greș cu el.

Florin-Ionut 16.09.2013 20:46:52

Citat:

Știu un tip neoprotestant, foarte înalt, care și-a luat o nevastă cam jumate cît el. Deci nu a ținut cont...

laurastifter 16.09.2013 23:12:12

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 534214)
Știu un tip neoprotestant, foarte înalt, care și-a luat o nevastă cam jumate cît el. Deci nu a ținut cont...

Uf, mulțumesc mult pentru încurajare!
Nu v-ați adresat mie, dar mesajul dvs m-a încurajat în mod indirect fiindcă sunt mai mică decât un chinez... Chiar azi m-a "complimentat" cineva spunându-mi: "măi Laura, ești cât o fetiță de cls. a VIII-a, n-ai de gând să mai crești?".
Mi-a stricat toată ziua! :)
Acum vorbind serios, evident că iubirea nu ține cont de înălțime, ci este necondiționată.
A fi mic de statură (asta o spun ca să mă autosugestionez...) nu-i nici calitate, nici defect în sine, ci este, pur și simplu, o particularitate, o însușire fizică.
Doamne ajută!

cezar_ioan 16.09.2013 23:36:48

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 534214)
Știu un tip neoprotestant, foarte înalt, care și-a luat o nevastă cam jumate cît el.

Știu și eu, dar invers - ea de două ori cât el, și-n lățime și în înălțime.
Sunt de 30 ani împreună.
El e poet. (Mare!)

Florin-Ionut 16.09.2013 23:45:52

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 534244)
Uf, mulțumesc mult pentru încurajare!
Nu v-ați adresat mie, dar mesajul dvs m-a încurajat în mod indirect fiindcă sunt mai mică decât un chinez... Chiar azi m-a "complimentat" cineva spunându-mi: "măi Laura, ești cât o fetiță de cls. a VIII-a, n-ai de gând să mai crești?".
Mi-a stricat toată ziua! :)
Acum vorbind serios, evident că iubirea nu ține cont de înălțime, ci este necondiționată.
A fi mic de statură (asta o spun ca să mă autosugestionez...) nu-i nici calitate, nici defect în sine, ci este, pur și simplu, o particularitate, o însușire fizică.
Doamne ajută!

De ce Laura, vrei să te măriți neapărat cu unul înalt? Ăia mai mititei nu-ți plac? :)

Am avut doi colegi foarte scunzi, dar care mult mai deștepți decît majoritatea. Are grijă Dumnezeu să compenseze o lipsă prin alte calități mult mai folositoare.

Și Zaheu era mic și păcătos, dar s-a urcat în dud și acum e în calendar. :)

PS: Ăla care te-a ”complimentat” e un ticălos. Am cunoscut și eu destui la viața mea care aveau mare grijă să-mi amintească defectele, de parcă nu le-aș fi știut. Cînd ești copil mai ales, te afectează în special cînd cei mari fac poante pe seama ta, cînd ei cică ar trebui să aibă mai multă minte decît copiii.

Florin-Ionut 16.09.2013 23:50:30

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 534254)
Știu și eu, dar invers - ea de două ori cât el, și-n lățime și în înălțime.
Sunt de 30 ani împreună.
El e poet. (Mare!)

Are omul avantajele lui... :))

Psalmul 126, 5
Fericit este omul care-și va umple casa de copii; nu se va rușina când va grăi cu vrăjmașii săi în poartă.

cezar_ioan 17.09.2013 00:18:05

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 534244)
Nu v-ați adresat mie, dar mesajul dvs m-a încurajat în mod indirect fiindcă sunt mai mică decât un chinez...

Acu doi, trei ani am tresărit văzînd pe holul Facultății de Teologie, la intrarea în amfiteatrul Stăniloae, o fată însoțită de o doamnă ceva mai înaltă, parcă. Văzînd-o pe fată, mi-am zis "ce chestie, de-acu avem și chinezi la facultate!" Mă împrietenisem deja cu un călugăr neamț și cu câțiva arabi...:)
Cred că tocmai te întâlnisem, nebănuind că vom fi colegi de forum!....:)
Vorbesc serios!

cezar_ioan 17.09.2013 00:23:10

Citat:

Da. Categoric, da!
Cu cât e mai înaltă, cu atât e mai frumoasă, mai adevărată, mai bună...

cc9191 17.09.2013 11:00:56

Va multumesc pentru raspunsuri. Dar ce faci cand parintii nu-l accepta tocmai pentru ca este mai scund ca fiica lor? Aici este, de fapt, marea mea problema. O zi frumoasa va doresc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:28:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.