ioana gabor |
16.11.2013 19:52:20 |
Citat:
Īn prealabil postat de Andreea2012
(Post 540511)
Ar trebui sa iertati. Poate si cumnata dumneavoastra va iertat ceva la un moment dat.
|
de iertat am iertat-o!de a doua zi am iertat-o!m-am atasat tare de ea!o sa ma repeta(am ami postat pe acest site)
acum 3 ani,nustiam de biserica,de impatasit,de marturisit....
era in postul adormirii maicutei noastre prea iubita!mergea la biserica sa se marturiseasca......vii cu mine,zice?unde?iti povestesc pe drum.....hai nu ma lasa singura.....bine zic!si mi-a tot vorbit ca ar fi bine sa merg si eu sa ma spovedesc.....am ajuns in fata preotului,i-am marturisit pacatele mele(printre care si faptul ca nu ma impartasisem de 15 ani )(poate erau mai mult.....iar de spovedit....niciodata).am iesit plangand din biserica,imi parea foarte rau ,ptr pacatele mele.....
sa mergi la biserica,zice ea!si asa am facut.....nu exista duminica sau sarbatoare sa nu merg la sfanta biserica!
nu stiu daca i-am multumit vreodata ptr aceasta......dar ii MULTUMESC acum!
si m-a ajutat cu multe carti de rugaciuni,iconite primite de la ea.....multe....
de aceea tin enorm la ea....si m-a durut atunci pe loc.....a trecut,am uitat,am iertat....din toata inima am iertat.....si pentru aceasta ii multumesc lui Dumnezeu!
gata,nu va mai plictisesc!Dumnezeu sa va ajute pe toti!
|