![]() |
casatorie pacatoasa
buna seara!
Ma numesc Emirel si as dorii sa pun in discutie un subiect cu,care probabil v-ati mai intalnit si cer sa-mi impartasiti din experienta Dv. este vorba de o fata Silvia se numeste si un baiat Andrei mama Silviei a tinut la cununie pe parintii lui Andrei andrei se iubeste cu Silvia de un an si jumatate ,nu au avut relatii intime...dar isi doresc mai mult si sa-si uneasca in cele din urma destinele prin casatorie cat de mult condamna religia faptul acesta si daca exista dezlegare ptr asa ceva?? Va multumesc |
Pai dorinta unui crestin practicant de a se uni prin taina cununiei nu este alta decat de a se uni intru Hristos pentru a da nastere la sfinti.
|
Citat:
Din cate stiu eu se pot casatori. Numai prin nasia de botez se creaza o relatie spirituala care, dupa canoane, impiedica cununia. Si oricum se poate cere dezlegare de la episcop. Sa intrebe preotul. |
ei traiesc la sat .ar putea fi marginalizati intr-un fel ?stiti cum e la sat,nimeni nu scapa de judecata babelor...ar putea afecta asta buna convetuire si sa se simta vinovati tinerii ptr faptul comis?
|
Citat:
|
Cat condamna religia si daca exista dezlegare?! Nu prea imi place formularea asta.De cand a face ce spune Hristos a devenit ori religie sau ceva optional? Si de ce mereu cautam dezlegare in loc sa ascultam de ce spune Biserica?
Legat de nasii de cununie stiu ce a spus si Fani. In Rusia nu sunt nasi de cuninie. Nu e acelasi lucru ca si la botez, dar nu te baza pe ce spunem noi, intreaba un duhovnic, caci sigur aveti unul in sat sau o manastire prin apropriere. |
Citat:
|
Citat:
|
N-as crede ca nu exista chiar nicio legatura spirituala. Si apoi cand se vrea casatoria, e bine sa fie analizata foarte bine situatia dar nu pe un forum si nici printre "babe".
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:19:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.