Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Fenomen inexplicabil (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17607)

ZeTcs21 27.12.2014 12:57:48

Fenomen inexplicabil

Buna ziua,
In dimineata zilei de 27 la ora 12:30 spre 01:00 am fost martor unui fenomen pe care nu l-am mai vazut, ba chiar nici nu am auzit ceva asemanator.
Mergeam cu masina din Sibiu spre Avrig cand deodata pe cer a aparut o lumina puternica de culoare verde spre albastru (o culoare ciudata), nu a durat mult aceasta lumina, nici macar o secunda, dar dupa 4-5 minute a reaparut. Poate ma credeti nebun si eu m-am gandit daca am baut ceva inainte, dar dupa cateva ore in timp ce mergeam acasa in Racovita am zarit acest fenomen sau ciudatenie inca de 4 sau 5 ori. Mai mult, mi-am trezit parintii si au vazut si ei.
Va rog, tratati cu seriozitate acest subiect, nu mi-am facut cont sa fac caterinca
O zi frumoasa.

PS: Poate fi ceva "artificial" ? Am observar ca s-a intrerupt curentul de 2 ori dupa aceasta lumina. Se poate intampla din voia omului asa ceva ?

abaaaabbbb63 27.12.2014 13:54:06

Citat:

În prealabil postat de ZeTcs21 (Post 576039)
Buna ziua,
In dimineata zilei de 27 la ora 12:30 spre 01:00 am fost martor unui fenomen pe care nu l-am mai vazut, ba chiar nici nu am auzit ceva asemanator.
Mergeam cu masina din Sibiu spre Avrig cand deodata pe cer a aparut o lumina puternica de culoare verde spre albastru (o culoare ciudata), nu a durat mult aceasta lumina, nici macar o secunda, dar dupa 4-5 minute a reaparut. Poate ma credeti nebun si eu m-am gandit daca am baut ceva inainte, dar dupa cateva ore in timp ce mergeam acasa in Racovita am zarit acest fenomen sau ciudatenie inca de 4 sau 5 ori. Mai mult, mi-am trezit parintii si au vazut si ei.
Va rog, tratati cu seriozitate acest subiect, nu mi-am facut cont sa fac caterinca
O zi frumoasa.

PS: Poate fi ceva "artificial" ? Am observar ca s-a intrerupt curentul de 2 ori dupa aceasta lumina. Se poate intampla din voia omului asa ceva ?

De obicei sunt spot-light-uri de la concerte sau ceva, indreptate spre cer, si se vad pe nori.

Iar curentul nu se intrerupe la concerte: au generatoare.

oaie_cugetatoare 27.12.2014 19:37:53

Citat:

În prealabil postat de ZeTcs21 (Post 576039)
Buna ziua,
O zi frumoasa.

Asa, si ai vazut un OZN, care-i problema ? :29:

Marcel_Ionut 27.12.2014 19:40:59

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 576054)
Asa, si ai vazut un OZN, care-i problema ? :29:

Ce belea de comentariu :)) ca si cum un OZN ar fi ceva normal :))

oaie_cugetatoare 27.12.2014 19:41:43

Citat:

În prealabil postat de Marcel_Ionut (Post 576055)
Ce belea de comentariu :)) ca si cum un OZN ar fi ceva normal :))

pai este. :36:

Theodore_of_Mopsuestia 27.12.2014 19:51:56

Asa este. Si vor deveni din ce in ce mai frecvente, in anii urmatori.

abaaaabbbb63 27.12.2014 20:39:10

Citat:

În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia (Post 576057)
Asa este. Si vor deveni din ce in ce mai frecvente, in anii urmatori.

Eeee OZN.

Cine e din Bucuresti vede asa ceva in fiecare zi cu nori.

Pelerin spre Rasarit 27.12.2014 21:23:26

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 576061)
Eeee OZN.Cine e din Bucuresti vede asa ceva in fiecare zi cu nori.

Prietene,in calitate de bucurestean,declar ca singurul extraterestru pe care il vad in mod constant este administratorul corpului de locuinte unde domiciliez.Pare picat din Luna la fiecare intrebare pertinenta care i-se pune,vorbeste neinteligibil cand explica cheltuielile si dispare instantaneu cand trebuie sa justifice diverse atributii neindeplinite.La ultima faza este de obicei verde la fata asa ca prezinta toate semnalmentele :) http://fsymbols.co/download/3150-fun...er-400x248.jpg In plus modul cum calculeaza cotele de intretinere pe timp de iarna tine de Zona 51

abaaaabbbb63 27.12.2014 22:26:59

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 576070)
Prietene,in calitate de bucurestean,declar ca singurul extraterestru pe care il vad in mod constant este administratorul corpului de locuinte unde domiciliez.

:))

Eu vad in Baneasa lumini pe nori de diferite culori in mod constant. Ar trebui sa fiu ingrijorat?

Pelerin spre Rasarit 27.12.2014 22:30:21

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 576078)
:)) Eu vad in Baneasa lumini pe nori de diferite culori in mod constant. Ar trebui sa fiu ingrijorat?

In raport de lumea in care traim? Stai linistit esti perfect normal :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:12:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.