florin.oltean75 |
19.01.2015 22:13:23 |
Citat:
Īn prealabil postat de davidj
(Post 578178)
De la un timp imi vin in gand multe ganduri urate ,de hula fata de Dumnezeu , injuraturi.Chiar si cand ma duc la biserica si incerc sa ma rog iar imi vin sau cand fac rugaciunea sau cand stau pur si simplu imi vin numai ganduri urate.Nu stiu ce sa fac am mare nevoie de ajutor.
|
Gandurile urate prind forma in mintea noastra fie din cauza pacatelor noastre nevazute, nestiute - fie din cauza unor traume, rani adanci.
Hula este o rebeliune impotriva unei anumite forme de autoritate. Pentru ca acea autoritate este perceputa ca generatoare de suferinta.
Dumnezeu este in intregime bunatate nemarginita, dragoste calda, iubire fierbinte, imbratisare duioasa, gingasie nemaivazuta.
Daca avem in minte aceste atribute ale Lui Dumnezeu, si nu Mania Lui, gandurile de hula vor slabi pana cand in cele din urma vor disparea cu totul.
Gandurile de hula pe de alta parte sunt un semnal puternic de avertizare ca avem neaparata nevoie sa ne curatam launtric. Ca suntem in pericol. Bineinteles ca spovedania este cea mai eficace procedura.
|