![]() |
Obiceiuri proaste la spovedanie
Obiceiurile proaste (rosul unghiilor, muscatul obrazului pana la sange(unora le place gustul sangelui, pbleac! ) ,etc ) trebuie marturisite la spovedanie, dupa ce le-ai parasit?
|
Citat:
Cum de-ți trecu prin minte asemenea "dilemă"? ...................:)) Da, ar fi bine. Nu contează forma de exprimare a tulburării sufletești, miezul e același. |
Citat:
|
nu-i scarbim pe preoti?
|
Citat:
|
Citat:
|
:)) Imi pare rau ca rad, dar tocmai am aflat ca am tendinte de canibalism :)))))))
ps: imi rod unghiile si buzele cand sunt stresata :))) si asta cu rosul unghiilor am inceput-o in copilarie, cand nu mi-am mai supt degetele :)) era o compensare care a dus la tic nervos :)))) yeeeyy, sunt semi canibala :))))) |
Citat:
Citat:
de om si sa-ti placa sangele, pai atunci nu ti-ai pus diagonisticul gresit.:105: |
Urasc gustul de sange... de fapt, nu imi place nici sa vad rani sangerande; in cateva clipe am valul negru in fata ochilor si pic, sau in cazurile fericite, aproape pic, dar ametesc si ma albesc bine.
si tot imi rog unghiile si buzele :)) |
Stiu ca poate suna penibil , dar vad ca unii , mai ales cand e frig , nu au servetele la ei, si isi mai inghit intentionat sau din gresala secretiile nazale :))) . Despre acestia se poate zice ca fac pacat?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:06:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.